Starity

Ruhamustra: Billboard Music Awards 2017

2017. május 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alábbiakban megmutatjuk, mit viseltek a sztárok a tegnap este megrendezett díjátadón.

hirdetés

Vanessa Hudgens

Az est női házigazdája egy pasztellszínű, masnikkal díszített Marches-kreációba bújt, aminek köszönhetően elnyerte az est egyik legjobban öltözött celebének címét. A ruhához színben illő sminket és manikűrt csináltatott, frizuráját pedig leengedve viselte.

Hailee Steinfeld

A Tökéletes hang sztárja egy futurisztikus, fekete-ezüst színekben pompázó, áttetsző ruhát viselt, amihez hosszúszárú csizmát párosított. Hosszú, vizes hatású haját hátrafésültette, smink tekintetében pedig a szeme volt hajgsúlyos ajkaival szemben.

Ty Dolla $ign

A rapper megjelenése igen kaotikusra sikerült, hiszen elegáns cipőjéhez, nadrágjához és zakójához egy kinyúlt, lyukas pólót és szív alakú lencsékkel rendelkező napszemüveget társított.

Rita Ora

Nehéz elképzelni, mi járt az énekesnő fejében, amikor magára előltette ezt az egymással össze nem illő anyagokból álló ruhakölteményt, melynek felső része szépen kidolgozott anyagokkal és díszekkel operál ellentétben az alsóval olyan hatást keltve, mintha készítői kifogyva az időből és / vagy az anyagból összecsapták volna az egészet.

Kate Beckinsale

A színésznő maga volt a megtestesült ünneplés, hiszen az általa viselt, mélyen dekoltált ruháján tűzijátékok százai jelentek meg, hogy elkápráztassák a fotósokat. Különleges szettjéhez Kate visszafogott sminket és frizurát csináltatott magának.

G-Eazy

Az oaklandi rapper legalább olyan szexi volt ebben a fekete együttesben, akár a dalai. Visszafogott volt, egyszerű és elegáns. Így kell ezt csinálni!

Alexandra Daddario

A Baywatch sztárja Vivienne Westwood kollekciójából választotta a lent látható, magasan sliccelt, félvállas darabot, ami remekül kiemelte bőre hamvasságát. Mivel a színésznő szemei már önmagukban feltűnőek, így sminkese inkább az ajkait hagsúlyozta erősebb színekkel. Haj tekintetében sem esett túlzásba: egyszerű copfba köttette tincseit.

John Legend

Az All of Me előadója megmutatta, hogy bizony bevállalós, ha divatról van szó, így egy kék alapon kockás öltönyt vett fel az átadóra, amihez fehér inget párosított. Megjelenését Gucci-cipővel dobta fel.

Rebecca Black

A Friday-jel ismertté vált énekesnő igazán csinos volt a rendezvényen – az általa viselt, '50-es évek divatirányzatát idéző, „military” stílusú miniruha igazi telitalálat volt. Rebecca magassarkúja ugyan nem annyira illett a szetthez, ám kárpótoljon, hogy a frizurája és sminkje is nagyon rendben volt.

Sam Hunt

Ha választanunk kellene, melyik férfi sztár volt a lgcsinosabb, abszolút Sam mellett tennénk le a voksunkat, hiszen megjelenésében a feje búbjától a lábujja hegyéig nem találunk hibát. Sugárzott róla az elegancia, a férfiasság és a jó ízlés!

Bebe Rexha

Az énekesnő a letisztult stílus híve, így a BMA-re egy egyszerű, mélyen kivágott, mégis ízléses fekete maxiruhát választott, ami bár jól állt neki, mégsem volt tökéletes, hiszen bő szabásának köszönhetően optikailag nagyobbnak mutatta őt csípő- és deréktájon.

Laura Marano

A színész-énekesnő valódi tekintetmágnesként funkcionált a lent látható kreálmányban, amit remekül feldobtak a színes flitterek, így könnyed, nyárias hangulatot árasztott. Ruhájához Laura arany ékszereket választott, mely szín a ruháján túl a manikűrjében és platformcipőjén is visszaköszönt.

Nicole Scherzinger

A Dirty Dancing remake-jében főszerephez jutott énekesnő Laurával ellentétben közel sem választott jól, amikor magára öltötte a bőre színével megegyező árnyalatú ruhát, aminek szoknyarésze olyan volt, akár egy függöny. Megjelenésén az előnyös frizura és a kifogástalan smink sem segített.

Machine Gun Kelly

A rapper kollégáihoz hasonlóan elegáns kívánt lenni, de ezzel a kék színű, tapéta-szerű mintákkal ellátott öltönnyel inkább kirítt a tömegből – annál is inkább, hogy ahhoz színben és mintában megegyező inget viselt, meg sem törve a szigorú színeket.

Halsey

Ha valaki, akkor Halsey alaposan mellétrafált: melltartóban és a derekunkra kötött, ballonkabátot idéző szoknyában megjelenni még mindig gáz, és akkor még nem is beszéltünk az egyébként csinos lábait gúzsba kötő szandálról...

Noah Cyrus

Sajnos Miley húga is rosszul választott, hiszen a sportmelltartó, a nadrágból kilátszó bugyi és a trapézszárú kordnadrág továbbra sem menő. A nővére sürgősen ajánlhatna Noah-nak egy stylistot, mert ez már nem az első példa arra, hogy alkalomhoz nem illően öltözik fel.

Olivia Munn

Az egzotikus vonásokkal rendelkező színésznő mutatós volt, mint mindig. A rendezvényre Redemption-ruhát választott, amit tüll anyaga és virágmintái tettek igazán látványossá. Frizurája és sminkje tekintetében is ugyanez a letisztult elegancia dominált. 

Lea Michele

A Glee sztárja az ilyenkor mindig népszerű fekete szín mellett tette le a voksát, ruhája pedig egyszerre volt rafinált és szexi, de szerencsére még az ízlésesség határán belül. Ékszerként csak fülbevalót és gyűrűt viselt, frizurájára azonban több időt is fordíthatott volna a fodrásza.

Camila Cabello

A kubai származású barna hajú szépség igazán tudja, hogyan emelje ki előnyös vonásait, melyeket csodásan érvényre juttatott az alább látható skarlátszínű ruha, amihez színben passzoló csipkestóla is tartozott. Haját Cami szokásához híven kiegyenesítve viselte, és kiegészítők terén sem esett túlzásokba.

Ashley Tisdale

A High School Musical egykori főszereplője már közel sem választott ilyen pazarul: Ash egy fekete, felül izgalmas szabású kezeslábast viselt, ám súlyos hiba, hogy azt nem igazíttatta az alakjára, így láthatóan csak lógott rajta a ruha, aminek földig érő száraival vigyáznia kellett, nehogy rálépjen és hasra essen benne.

Madison Beer

Madison olyan volt, akár egy Barbie baba a lent látható, sötétkék tüll és csipke díszítette ruhában, amihez színben passzoló lábbelit választott. Mivel ruhája önmagában feltűnő volt, így egyszerű frizurát és sminket csináltatott – kétségtelen, hogy az egyik legjobban öltözött sztár volt.

Lindsey Stirling

A díjat nyert szőke szépség Madisonnal ellentétben melléfogott, amikor ruhája kiválasztásáról volt szó, mivel ez az áttetsző anyagú, hímzett virágmotívumokkal ellátott kreáció azt a hatást keltette, mintha a hegedűművész az abroszt öltötte volna magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek