Starity

Niall Horan hozta össze Liam Payne-t Cheryl Cole-lal

2017. május 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam nemrég a Radio 1Xtránál vendégeskedve mesélte el a történetet, hogyan értesült annak idején arról, hogy akkori kiszemeltje belészeretett.

hirdetés
Niall Horan hozta össze Liam Payne-t Cheryl Cole-lal
Fotó: Metro Illustration

Liam Payne és Cheryl Cole köztudottan régóta ismerik egymást, hiszen az énekesnő mentor volt az X-Factorban, amikor az énekes karrierje beindítása érdekében jelentkezett a tehetségkutatóba. Azóta a pár nemcsak egymásra talált, hanem közös gyermekük is született, ám azt csak kevesen tudják, hogy mindez nem jöhetett volna létre Liam One Direction-beli csapattársa, Niall Horan nélkül.

Niall odajött hozzám, és azt mondta: Sosem találod ki, ki esett beléd – Cheryl!

– elevenítette fel az ominózus eseményt az énekes, és hozzátette, az X-Factor atyja, Simon Cowell sem volt teljesen ártatlan a dologban.

Egyszer mondtam valamit Cherylről, amikor Simonnál voltunk, mire ő hozzátette, hogy tudja is, ki lesz a jövőbeli Mrs. Payne.

Végül mégis Niall volt az, aki Cupidót játszotta: ő tudatta Cheryllel, hogy szabad a pálya – Liam hasonlóképp érez iránta. Az énekesnő először zavarba jött a dologtól, de végül jól alakultak a dolgaik. Az elkövetkező hónapok azonban korántsem lesznek ilyen mesébe illőek, hiszen Payne kénytelen lesz útra kelni, és megkezdeni az első szólólemezét népszerűsítő turnét, addig Cole otthon marad, hogy ellássa gyermeküket.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek