Starity

Ed Sheeran cáfolta a pletykákat! Nem jegyezte el a barátnőjét

2017. május 31. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekest bár foglalkoztatja a házasság gondolata, de egyelőre nem tette fel a jelentőségteljes kérdést a szerelmének.

hirdetés
Ed Sheeran cáfolta a pletykákat! Nem jegyezte el a barátnőjét

Múlt héten Ed Sheeran egyik barátja, Russell Crowe színész miatt indultak meg a találgatások az énekes családi állapotát és jövőbeli terveit illetően, amikor egy rádióműsorban úgy emlegette a Shape of You előadójának kedvesét, mint menyasszonyát. Ed tegnap kapva kapott az alkalmon, és a Fitzy & Wippa rádióműsorban megcáfolta, hogy Cherry Seaborn a jegyese lenne.

Tudjátok, Russell csak egyszer találkozott Cherryvel, én pedig nem mutattam be őt neki. Nem mondtam semmit róla, így tévesen azt feltételezte, hogy a menyasszonyom. Nos, nem az

– nyilatkozta Sheeran.

A Grammy-díjas énekes civil kedveséhez fűződő kapcsolata egyébként 2015 nyarán kezdődött, bár már a középiskola óta ismerik egymást. Érdekesség, hogy Ed a 2016-os évet éppen Cherry miatt töltötte szabadságon – szeretett volna több időt együtt lenni vele, és szorosabbra fűzni a köteléket anélkül, hogy közben munkaügyben a világot kellene járnia.

Ez volt az első alkalom, amikor úgy tényleg istenigazából szerelmes lettem. Azért is vettem ki egy év szabadságot, mert a partnerem felmondott a New York-i munkahelyén – mostanra állást talált Londonban, ami nagyszerű – és alapvetően mindketten úgy döntöttünk, hogy hagyjunk fel a melóval és fűzzük szorosabbra a köztünk lévő köteléket. Elutaztunk és minden napot együtt töltöttük. Az elmúlt évben összesen három napot voltunk távol egymástól... nagyon-nagyon megszilárdult a kapcsolatunk. Sosem voltam még ilyen boldog. Sosem éreztem még ilyen jól magam. Sosem voltam még ilyen inspirált

– vallotta egy korábbi interjúban.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek