Starity

Bandatársai is vigasztalják a gyászoló Harry Stylest

2017. június 22. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne és Niall Horan a szociális médián is részvétét fejezte ki Styles családja felé.

hirdetés
Bandatársai is vigasztalják a gyászoló Harry Stylest
Fotó: Sony Music

Mint a mai napon beszámoltunk róla, Harry Styles nevelőapukája, Robin Twist, a héten, hosszas küzdelem után a rákkal, elhunyt. A The Sun megerősítette a tragikus, szomorú hírt, a család szóvívője pedig némi időt kért a publikumtól a család nevében.

Liam Payne és Niall Horan, a One Direction oszlopos tagjai természetes siettek Harry vigaszára, és szép szavakkal illették az édesapát is, aki Gemmán, Harryn és Anne-n kívül két vér szerinti gyermeket is maga mögött hagyott.

Nagyon elkeserít, hogy Robin elvesztéséről kellett hallanom. Akik abban a szerencsében részesültek, hogy ismerték őt, tudják, hogy a legkedvesebb, legaranyosabb, legjobb lelkű, és legviccesebb fickó volt, akivel csak találkozhatsz. Folyamatosan hatalmas mosoly volt az arcán, még akkor is, amikor ezzel a borzalmas kórral küzdött. Nagyon szeretlek, H. Kérlek, öleld meg édesanyádat és a hozzátartozóid többi részét az én és a családom nevében is

– írta Niall Horan.

Robin nagyon büszke volt Harryre: az énekes ikonikus szettjében jelent meg londoni koncertjén, még májusban

Harry, a mai napon összeszorult érted a szívem. Micsoda elkeserítő nap mindannyiunk számára, akik ismerték Robint. Micsoda kedves, szeretni való, gyönyörű lélek volt – igazi ritkaság a mai világban. Néha tényleg a legjobbjainkat viszik el túl korán

emlékezett meg Liam Payne.

Robin Twist 57 évesen találkozott a végzetes kórral, a család megértést és privátszférát kért

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek