Starity

Elhunyt Harry Styles mostohaapja

2017. június 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég érkezett a hír, miszerint szeretett mostohaapját, Robin Twistet gyászolja a Sign of the Times előadója.

hirdetés

Nem elég, hogy szakított barátnőjével, Tess Warddal, Harry Styles most mostohaapjától is kénytelen elbúcsúzni, ugyanis Robin Twist 2017. június 20-án, egyelőre ismeretlen okból kifolyólag életét vesztette. A férfi 57 éves volt, halála váratlanul érte a családot.

Robin nagyon közel állt Harryhez

Robin egyébként 2013 júniusában vette feleségül az énekes édesanyját, Anne Coxot, akit Harry vezetett az oltárhoz. A férfi nagyon közel állt mostohagyermekeihez, és elkötelezett támogatója volt a One Directionnek – gyakran beszélgetett a rajongókkal a Twitteren keresztül. Alig egy hónappal ezelőtt még a The Late Late Show-ba is elkísérte Harryt, ahol az immár szólóban tevékenykedő énekes James Corden vendége volt. Robin Jamesszel is jó viszonyt ápol – erről árulkodik az alábbi felvétel is.

Fotó: Twitter / Robin Twist

Mindazonáltal nem Harry az egyetlen One Direction-tag, aki ilyen veszteséggel szembesül – alig fél éve ugyanis Louis Tomlinson is átélte a tragédiát, amikor édesanyja, Johanna Deakin elhunyt.

Frissítés – Megszólalt Harry PR-ja (13:30):

Harry mostohaapja, Robin Twist, sajnálatos módon elhunyt ezen a héten, hosszas küzdelem után a rákkal. A család megértést és privátszférát kér most.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek