Starity

PLL: Eredetileg ez a karakter lett volna A.D.

2017. június 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

I. Marlene King aztán tudja, hogyan brozolja tovább a kedélyeket! Elárulta, eredetileg kit szeretett volna a pszichopata kapucnija alatt látni. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Vélhetően nem sok olyan ember van a Földön, mint Marlene, aki egyszerre tud csalódást okozni és lenyűgözni embereket. Bár a Pretty Little Liars nemrég véget ért, a sorozat kreátora messze nem érzi úgy, hogy itt a vég, és még tovább tetézi a rajongók izgalmát. Most például arról mesélt az Entertainment Weeklynek, hogy úgy tervezte, Wren lesz Über „A”.

Eredetileg Wren jutott eszembe, ha A.D.-re gondoltam, de realisztikusnak kellett lennünk, és van úgy, hogy az embernek inkább be kell hoznia a történetbe egy vadonatúj karaktert, aki addig nem volt jelen

– magyarázta King.

Fotó: ABC Family

Érdekesség, hogy két évvel ezelőtt már egyszer bejárta az a pletyka a világsajtót, hogy Wren lesz „A”, amit egy, magát a sorozat egykori produkciós asszisztensének vallott Reddit-felhasználó híresztelt el, így hiába tagadta Marlene, mégis volt alapja a szóbeszédnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek