Starity

Mario Götze eljegyezte a barátnőjét

2017. július 02. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mario Götze, a Borussia Dortmund egyik legjobb és leghíresebb játékosa nemcsak a pályán nyújt jó teljesítményt, hanem a magánélete is kiegyensúlyozott!

hirdetés

Bocsánat, hölgyek..., de nagyon úgy tűnik, hogy a híres német labdarúgó, Mario Götze több évi párkapcsolat után el szeretné venni feleségül a barátnőjét, aki egy híres német modell és énekesnő, Ann-Kathrin Brömmel.

2017. június 30-án Götze és a szerelme szűk családi körben jelenetették be az eljegyzésüket, amit mindenki kitörő örömmel fogadott. Azóta a futballista és a kedvese egy gyönyörű gyűrűt viselnek az ujjukon, ami minden médiamunkásnak rögtön szemet szúrt.

Egy közeli barát szerint nagyon boldog párt alkotnak az ifjú jegyesek, ugyanis nagyon szeretik egymást. Mi is kívánjuk nekik a legjobb és a legszebb kívánságokat!

Addig is nézzük meg az erről készült kisfilmet, amit a YouTube-on a német sztárhírekre specializálódott Promiflash készített:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek