Starity

7 érdekesség az Egyszer volt, hol nem volt folytatásáról

2017. július 04. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan kezdetét veszi a sorozat folytatása, ami rejtélyekben gazdag epizódokat fog tartalmazni.

hirdetés
7 érdekesség az Egyszer volt, hol nem volt folytatásáról
Fotó: ABC

Storybrooke lakói hamarosan visszatérnek, hogy tovább borzolják a kedélyeket, ám mint ahogyan az korábban kiderült, néhány kedvencnek mégis könnyes búcsút kell intenünk. Az Entertainment Weekly most összeszedett néhány érdekességet, ami a széria folytatásával kapcsolatos, és a teljesség igénye nélkül most mi is elhoztuk nektek.

Akik már biztosan visszatérnek

Lana Parrilla (Gonosz királynő / Regina) és Robert Carlyle (Zörgőfürge / Mr. Gold) már biztosan leszerződött a hetedik évadhoz, de a rajongók nem fogják hiányolni Colin O’Donoghue-t sem, aki Hook kapitányt kelti életre. Mellettük szerepet vállalt még Andrew J. West is, mint a felnőtt Henry, továbbá a lányát megformáló Alison Fernandez is látható lesz majd. Az Emma Swant alakító Jennifer Morrison ezzel szemben csupán egyetlen epizód erejéig tervez kamerák elé állni.

Lesznek, akik mennek, mások továbbra is maradnak. I Fotó: ABC

Akik nem térnek vissza

Köztudott, hogy Morrison hivatalosan is bejelentette kilépését, így Emma karakterét már biztosan nem láthatjuk többé az elkövetkezendő évadok során – kivétel ez alól az az egy epizód melyben kiderül, mi lesz a szőke szépség sorsa. Távozik többek között még Ginnifer Goodwin (Hófehérke / Mary Margaret), Josh Dallas (Herceg / David), Rebecca Mader (Zelena), Emilie de Ravin (Belle), valamint Jared Gilmore (Henry Mills) is. A sorozat készítői mindenesetre nyitva hagynak egy kiskaput annak érdekében, hogy ha valamelyik színész mégis úgy dönt, hogy részt szeretne venni a folytatásban, ha csak egy rövid színrelépés erejéig is.

Hol veszi fel a fonalat az új évad?

A hatodik évad fináléja számos karakter sorsát pecsételte meg: volt aki megkapta a méltó lezárást, azaz a boldog befejezést, de akadt olyan is, aki nem. Az új szezon egy hatalmas időugrással veszi fel a fonalat, ami a már felnőtt férfivá formálódott Henryt és lányát Lucyt helyezi a középpontba. Miután Henry kénytelen volt elmenekülni az Elvarázsolt erdőből, Seattle-ben telepedik le, majd amikor a csemetéje megjelenik nála, hogy a segítségét kérje, a férfi bizonyos okok végett sajnos nem emlékszik rá...

Hook és Emma megkapta a boldog befejezést. I Fotó: ABC

Mi történt Henry családjával?

Ahogyan azt már fent is említettük, Henry elhagyja addigi otthonát, majd miután Lucy utána ered, hogy elárulja neki, a családjának nagy szüksége van rá, válhetően visszatér az egykoron otthonául szolgáló Storybrooke-ba. A rajongók viszont kétségbe vannak esve Emmát illetően, hiszen a színésznő csupán egyetlen részben fog feltűnni, melynek következtében a fanatikusok arra gyanakszanak, hogy a szőkeség vélhetően életét veszti majd. Mivel még mindig Henry tollából születnek a történetek, így új karakterek felbukkanására is számíthatunk, kiknek kilétét jelenleg is hétpecsétes titokként őrzik.

Az új évad témája a hit lesz

Ahogyan minden szezonnak, a soron következőnek is van egy alaptémája, ami megalapozza a történet folyamatát. A hetedig évad a hit köré épül, és ahogyan azt már megtapasztaltuk korábban Henry volt az, aki a legnagyobb hittel rendelkezett, és bár ezt a tulajdonságát most elvesztette, Lucy gondoskodni fog arról, hogy mindez ne tartson örökké. Emlékeztek még, amikor Henry lázasan munkálkodott azon, hogy az anyja higgyen a mesékben?

Emma nehezen akarta beismerni, hogy Henry igazat mond és valójában ő a megmentő, aki felszabadítja Storybrooke-ot a Gonosz királynő átka alól. I Fotó: ABC

Fény derül Lucy anyjának kilétére

Az mind szép és jó, hogy Henrynek van egy gyereke, de a lány édesanyjáról eddig még nem esett szó. Most ennek is eljön az ideje, viszont a rajongók már elkezdtek agyalni a dolgon, így egyesek szerint a lány anyja Violet; mások szerint viszont Moana adott életet Lucynak. A készítőket ismerve azonban könnyen megeshet, hogy egy harmadik személy is képbe kerülhet.

Megtudjuk, hogy az új évad mennyiben fog eltérni elődjeitől

A hetedik szezon ismét három világot tár a szemünk elé, így láthatunk majd jeleneteket a múltból, a jelenből, valamint a mágia nélküli világból is egyaránt. Mindezeken felül az is kderült, hogy ezúttal nem Storybrooke lesz a középpontban, ugyanis a szezon premier epizódja a Hyperion Heights címet viseli, ami egyúttal egy új város elnevezését is rejti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek