Starity

Louis Tomlinson új szerzeményét Eleanor Calder ihlette

2017. július 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes Back to You címmel dobja piacra újdonságát július 21-én, pénteken.

hirdetés
Louis Tomlinson új szerzeményét Eleanor Calder ihlette
Fotó: Instagram

A jelenleg is első szólólemezén dolgozó Louis Tomlinson jövő pénteken mutatja be legújabb kislemezét a közönségnek, aminek már címe is árulkodó és azt sejteti, egy szerelmes dalról van szó. Ez igaz is, hiszen a nótát egy, az énekes számára fontos személy ihlette, akivel hosszú közös múltra tekinthet vissza, ő pedig nem más, mint Eleanor Calder.

A Back to You olyasvalakiről szól, akinek nem számít, milyen keményen próbálkozol [túllépni rajta], mindig visszatalál hozzád. Csodálatos az a támogatás, amivel a rajongók körülvesznek, és már nagyon várom, hogy hallhassák, hallhassátok a dalt

– nyilatkozta az énekes.

Louis és Eleanor egyébként négy év randizás után 2015 elején szakított, noha a rajongók azt remélték, lassan a lánykérés kerül terítékre. Ezt követően sokan várták, mikor békülnek ki egymással, de a remény elveszettnek látszott, amikor nyilvánosságra került, hogy Brianna Jungwirth babát vár az énekestől, aki akkoriban Danielle Campbell színésznővel találkozgatott. Végül Louis egyedül maradt és lassan, de biztosan vissztalált Eleanorhoz, akivel év eleje óta randizik újra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek