Starity

Justin Bieber lemondta turnéját

2017. július 25. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekesnek még 14 helyszínen kellett volna eleget tennie, de úgy döntött, törli a koncerteket.

hirdetés

Néhány nappal azután, hogy Kína közölte: nem kér Justin Bieberből, az énekes úgy döntött, törli Purpose világturnéjának fennmaradó állomásait és hazamegy. Biebs fellépéssorozata normális esetben október 7-én, a szingapúri National Stadiumban ért volna véget, ám ehelyett bejelentette, hogy azonnali hatállyal véget vet az egyébként 2016 elején indult fellépéssorozatnak.

Előre nem látott körülmények miatt Justin Bieber törölni fogja a Purpose világturné fennmaradó fellépéseit. Justin imádja a rajongóit és utálja, hogy csalódást okoz nekik. Ezúton szeretné megköszönni a Purpose világturné elmúlt 18 hónapjának hihetetlen élményét. Nagyon hálás és megtisztelve érzi magát azért, amiért megoszthatta ezt az élményt a stábjával, akik több, mint 150 sikeres fellépésen tartottak vele, hat kontinensen keresztül, ám alapos megfontolás után úgy határozott, hogy nem lép fel többet. A jegyek árát vissza fogjuk téríteni

– olvasható az énekes sajtóképviselője által az E! Newshoz eljuttatott közleményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek