Starity

Justin Biebert kitiltották Kínából

2017. július 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kína bekeményített és nemet mondott Justinra, mely döntését az énekes oda nem illő viselkedésével indokolta.

hirdetés

Túl késő bocsánatot kérned, Justin Bieber! Az énekes Purpose világturnéja keretein belül Kínába is ellátogatott volna, ám a pekingi kulturális hivatal megtiltotta, hogy fellépjen az országban. Amikor egy rajongó rákérdezett ennek okára, azt a választ kapta, hogy a 23 éves Grammy-jelölt énekes tehetsége vitathatatlan ugyan, de több ízben is helytelenül viselkedett, amivel felháborította a kínai közvéleményt. Az újabb polgárpukkasztást elkerülendő úgy döntöttek, hogy az énekest nem látják szívesen, ugyanakkor előterjesztették, hogy reményeik szerint idővel felnő, megkomolyodik és amint ez bekövetkezik, újra tárt karokkal fogadják majd.

Ugyan a közleményben nem esett szó, hogy pontosan mi miatt döntöttek Biebs kitiltása mellett a fent említett hivatal munkatársai, de valószínűleg sok kínai emlékszik még arra a 2013-as esetre, amikor a Sorry énekese testőrei vállán cipeltette végig magát a Kínai Nagy Falon, nem is beszélve arról az Instagramon közzétett posztjáról, melyben a Tokióban álló Jaszukuni-szentély volt látható. Ez az építészeti műremek igencsak nagy szálka a kínaiak szemében, mivel azon japán bűnözőknek állít emléket, akik a második világháború idején szörnyű tetteket követtel el Kína és Ázsia egyéb részei ellen.

Mindazonáltal nem Justin az egyetlen A-listás előadó, aki nem kell a kínaiaknak: Katy Perry, Lady Gaga és Miley Cyrus szintén nem léphet színpadra az országban.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek