Starity

Emlékszel még a Neveletlen hercegnő férfi főszereplőjére? Igazi szívtipró lett belőle!

2017. augusztus 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt 16 évben igazán jól kikupálódott a Michael Moscovitzot alakító színész.

hirdetés

Robert Schwartzman mindössze 19 évesen bújt Lily (Heather Matarazzo) bátyjának bőrébe, aki őrülten beleszeretett Miába (Anne Hathaway), de még jóval azelőtt, hogy a lány átesett volna a nagy átalakításon nagyanyjának, Clarisse-nek (Julie Andrews) köszönhetően.

A színész napjainkban már a harmincas évei közepén jár és többé-kevésbé maga mögött hagyta a filmezést, hogy helyette inkább zenei karrierjét építse. A 2000-es években a Rooney nevű együttes tagja volt – feltűnt A narancsvidék című sorozatban is –, majd 2011-ben szólókarrierbe kezdett, de nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy később visszatér a filmezéshez.

Igazából minden a bandámról szólt már azelőtt is, hogy szerepet kaptam volna a Neveletlen hercegnőben. Mindig közel állt hozzám a filmes világ, imádok filmezni és fogok is, de a zene sokkal kielégítőbb számomra. Sokkal inkább önmagam vagyok a zenében

– nyilatkozta korábban Schwartzman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek