Starity

Klippremier: Sabaton – Primo Victoria

2017. augusztus 16. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd csapat végre megosztotta a World Of Tanksszel közösen létrehozott projekt legjobban várt fejezetét.

hirdetés

Júniusban számoltunk be arról, miszerint a csatametálosok egyesültek a World Of Tanks nevezetű játékkal. A formáció számára nagy jelentősséggel bír a játék, és, mint kiderült az ő dalaik inspirálják a játékkal foglalkozó rajongókat, és készítőket egyaránt.

A játék megalkotói felhívták a figyelmet arra, hogy a közeljövőben a Wargaming- és a Sabaton-rajongók temérdek érdekességekre számíthatnak, ám azt akkori közleményükben nem árulták el, hogy mivel kapcsolatban. Nem sokkal később kiderült, hogy a Sabaton egy saját applikációt indított hódító útjára, melynek kinézetét a World of Tanks csapatának köszönhetik. Mindezeken felül, a Joakim Brodén vezette katonák néhány betekintő által közölték, hogy új kisfilmjük is készülőben van, azt viszont még nem hozták nyilvánosságra, hogy melyik dalukhoz is forognak a kamerák – egészen máig.

A Nuclear Blast lemezkiadó néhány órája tette közzé a Primo Victoria című szerzeményhez készült videoklipet, mely nóta a zenekar egyik leghíresebb himnuszaként van számontartva, 2005-ben pedig ezen a néven debütált első korongjuk is, ami azonnal hatalmas sikernek örvendett. A kisfilm képi világa egyébként egy elképesztő harcmezőt tár a hallgatóság szeme elé, e klip keretein belül pedig a srácok régóta dédelgetett álma is valóra vált: ők vezethették a tankokat. Íme!


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek