Starity

Sabrina Carpenter ismét színészkedni fog

2017. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sabrina ismét visszatér a zene melletti másik szerelméhez, a színjátszáshoz.

hirdetés

Mióta kaszát kapott a Disney-től a Riley a nagyvilágban című sorozat, Sabrina Carpenter csak szinkronszerepeket vállalt, emellett pedig zenei karrierjének építésére koncentrált. Hamarosan azonban mégis új szerepben láthatjuk a szőke szépséget, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint ő alakítja majd az egyik mellékszereplőt Angela Thomas A gyűlölet, amit adtál című bestsellerének filmadaptációjában.

A történet dióhéjban: A tizenhat éves, színes bőrű Starr kettős életet él: az egyik világa a gettó, ahol felnőtt, a másik pedig a menő, külvárosi elitgimi. A két élete közti egyensúly akkor bomlik meg, amikor Starr szemtanújává válik, ahogy legjobb barátját, a fegyvertelen Khalilt lelövi egy rendőr. Minden, amit Starr ezek után mond, felhasználható ellene: tönkreteheti a helyet, ahol él, önmagára és szeretett családjára is veszélyt jelent. (via Libri)

A filmben Amandla Stenberg alakítja majd a főszereplőt, Sabrina pedig az ő egyik barátnőjét, Hailey-t kelti életre. Mellettük szerepet játszik még Russell Hornsby és Regina Hall is, a rendezői székben pedig George Tillman Jr. foglal helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek