Starity

Véget ér a Riley a nagyvilágban

2017. január 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney csatorna hivatalosan is bejelentette, hogy elkaszálta 2014 óta futó sorozatát.

hirdetés

Fotó: Disney Channel / Eric McCandless

Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen három kalandos évad után véget ér a Disney csatorna családi vígjátéksorozata, a Riley a nagyvilágban. A széria az 1993 és 2000 között futott A kis gézengúz egyfajta folytatásaként jött létre és került a képernyőre, ám a csatorna vezetősége úgy döntött, megérett a lezárásra. A hírről Rider Strong rendező értesítette a rajongókat egy hivatalos közleményben.

A munkánk iránti hihetetlen büszkeséggel és a végetérés iránti szomorúsággal jelentem be csodálatos közönségünknek, hogy a Riley a nagyvilágban véget ér. Épp most kaptam a hivatalos telefonhívást ezzel kapcsolatban, és egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a közönségnek a szeretetért és hűségért, amit irányunkba tanusítottak.

Strong hozzátette továbbá azt is, hogy igyekzetek kihozni a maximumot a műsorból és nagyon büszkék az elért eredményekre, valamint arra kérte a rajongókat, ne mulasszák el megnézni a sorozat utolsó epizódjait, melyek még ebben a hónapban sugárzásra kerülnek a Disney csatorna jóvoltából.

Öröm az ürömben, hogy egy egyórás záróepizód is készül a szériához, melynek képkockáin a jól megszokott stábhoz csatlakozni fog A kis gézengúz stábtagjainak többsége is, hogy január 20-án végleg elbúcsúzzanak a közönségtől a Girl Meets Goodbye című epizód keretein belül.

Fotó: Disney Channel / Ron Tom

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek