Starity

Christina Ricci: „Utáltam a testemet!”

2010. október 24. 17:05   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Ricci bevallotta, hogy régen nem volt kibékülve az alakjával – voltaképpen gyűlölte azt a testet, amit nap mint nap a tükör előtt látott.

hirdetés
Christina Ricci: „Utáltam a testemet!”

Az Alpha and Omega című film sztárja bevallotta, hogy régen még anorexiával is küzdött, ám abból sikeresen kigyógyult, miután 10 évesen befutott sztár lett, de a mai napig önértékelési problémákkal küzd.

„Éveken át gyűlöltem magamat a testem miatt – nyilatkozta a Contactmusicnak – Lefedtem az összes tükröt a házamban, hogy még véletlenül se lássam vissza magamat egyikben sem.”

„Még mindig képtelen vagyok beülni egy étterembe, vagy egy olyan helyre, ahol látom a saját tükörképemet. Ilyenkor paranoiássá válok” – mondta.

Mindazonáltal Ricci elmesélte, hogy mikor 2007-ben levetkőzött A lánc című filmjében, az nem igazán tett jót az önbizalmának – sőt, még ez is elősegítette a depressziója kialakulását.

„Ami azt illeti, kénytelen voltam levetkőzni a feszélyezettségemet, mert  nem tudhatom, hogy mikor láthatják a tv képernyőin, vagy éppen a mozivásznon a  testemet egy meztelen jelenetben az emberek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek