Starity

Nosztalgia a javából! A Glee szereplői egyesültek egy koncerten

2017. október 25. 17:05   |   Szerző: Nomiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2017-es Elsie Festre voltak hivatalosak a színész-énekesek, ahol szólóban és duóban is dalra fakadtak.

hirdetés
Nosztalgia a javából! A Glee szereplői egyesültek egy koncerten
Fotó: Régóta nem láthattuk őket együtt

Lea neve leginkább a Glee sorozatból lehet ismerős a nagyvilág számára, ahol Rachel Berryt alakította, ám a Brodwayn már a sorozat előtt is ismert volt. 2015 óta szerepelt egy másik híres sorozatban is, a Scream Queensben Hester karakteré adtat, valamint most októberben indult új szériája, The Mayor címmel. Énekesnői feladatait sem felejtette el, idén tavasszal jelent meg második albuma, a Places.

Jenna Ushkowitz a Glee-ben Tina Cohen-Chang karakterét keltette életre, azóta több kisebb szerepben próbálta ki magát. Idén feltűnt Katy Perry klipjében, a Swish Swishben, valamint Hello Again címmel fog debütálni legújabb alkotása, ami egy musical lesz.

Darren Criss, aki Blaine Andersont játszotta a híres sorozatban, a finálé óta főként a színház világában mozgott, a Broadway-n többek között Harry Potter karakterét is életre keltette.

Az október eleji Elsie Festen New Yorkban léptek fel, ahol közösen is énekeltek:

A Fallen Slowly című dal Lea és Darren előadásában:

Leán kívül Jennaval is énekelt Darren:

Darren szólóban is énekelt pár dalt, a Teenage Dream című dalt a sorozatban is előadta, ugyanilyen zongorakísérettel, mint itt. Az egyik legjobban sikerült Glee-s feldolgozásként tartják számon a mai napig:

Valamint előadta a Nyomorultak című musicalból az I Dreamed a Dream című dalt is:

Lea több híres Gleeben felcsendült dalt is hozott, a Don't Rain On My Parade-t, a My Man-t, valamint a Make You Feel My Love-ot is előadta:

Saját számot is énekelt, Run to You-t választotta albumáról:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

koncert duett Glee cover
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek