Starity

Hét új sorozat, amit mindenképp nézned kell!

2017. szeptember 06. 14:02   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több új televíziós sorozat is jelenik meg idén ősszel illetve jövő év elején, amit mindenképp nézned kell! Nézzük is a listát, melyek ezek.

hirdetés

Dynasty (The CW)

A CW legújabb újdonsága egy 80-as évekbeli sorozat (Dinasztia) újraértelmezése. A történet középpontjában egy karizmatikus és ravasz fiatal hölgy áll, aki apja cégénél számít igazgatói állásra, azonban kideül, hogy apja nem ezt jelenti be a családi összejövetelen, hanem új feleségét mutatja be, aki majdnem olyan fiatal, mint a lánya. A lány persze minden erejével azon van, hogy keresztbe tegyen a párnak. 

Premier: október 11.

The Gifted (Fox)

A történet egy olyan világban játszódik, ahol a mutáns emberek félelemben és bizalmatlanságban élnek. Amikor Kate és Reed Strucker felfedezik, hogy gyermekeik mutáns képességekkel rendelkeznek, kénytelenek menekülni a föld alatt élő mutánsok segítségével, akik korábban harcoltak a békés együttélésért a mutánsok és az emberek között. Csak egy probléma van, hogy Reed olyan kormányzati ügynökségnél dolgozik, amely mutánsokra vadászik. Ez a sorozat alapvetően olyan, mint a Hősök, csak az X-Men világában.  

Premier: október 2.

The Good Doctor

Emlékszel a kis Freddie Highmore-re Charlie és a csokigyárból? Hát, felnőtt. És a legutóbbi szerepe, a zavarodott gyilkos Norman Bates után az AE Bates Motel sorozatából, Freddie most egy hasonlóan kihívást jelentő szerepet fog játszani a The Good Doctor-ban. Dr. Shaun Murphy-t fogja alakítani, egy fiatal autista sebészt Savant szindrómával, akit besoroztak egy igen tekintélyes oktatókórház sebészi egységébe. Shaun mindenhol kihívásokba fog ütközni, főleg mivel új kollégái és főnökei is kíváncsian várják, hogy valaki aki ennyire nem tud kapcsolatot létesíteni az emberekkel, vajon meg tudja-e menteni az életüket.

Premier: szeptember 25.

The Mayor

A The Mayor-ban egy küszködő hip-hop zenész jelentkezik polgármersternek, hogy végre kiadhassa a mixkazettáját, de teljesen lesokkolja amikor ténylegesen megnyeri a választásokat. Most pedig az eddigi állapot kritizálása helyett ténylegesen változtathat rajta, miközben megingathatatlanul támogattja a két legjobb barátja, az édesanyja, az új Rachel Berry-s kampánymenedzsere, Valentina Barelly (találóan Lea Michele által alakítva).

Premier: október 3.

Rise

Egy új sorozat a Tiszta szívvel foci és a Vásott szülők alkotóitól. A történet középpontjában egy elkötelezett tanár családapa áll, aki úgy dönt, nem kételkedik többet önmagában, és átveszi középiskolája lepukkant színház-, vagyis drámatagozatának irányítását. Ezzel pedig nem csak a tanári kart és a diákokat mozdítja meg, hanem javarészt munkások lakta városát is.

Premier: bejelentésre vár

Black Lightning

A történet Jefferson Pierce-ről, egy visszavonult szuperhősről szól, aki amikor látta, hogy az életveszélyes helyzetek milyen hatással vannak családjára, visszavonult és képességei nélkül boldogul, két lányát segítve. Azonban a bűnözés és a korrupció napjainkban akkora méreteket ölt, ráadásul szerettei is egy helyi banda célkeresztjébe kerülnek, hogy kénytelen ismét maszkot ölteni, hogy családján és közösségén segítsen.

Premier: 2018. év eleje

Life Sentence

A komikus dráma egy halálos rákkal diagnosztizált nőről szól, aki az elmúlt nyolv évben minden napját úgy élte, mintha az lenne az utolsó. Miután kiderül, hogy meggyógyult, meg kell tanulnia szembenézni azon döntéseivel,  amiket  az “élj úgy, mint aki bármikor meghalhat”-elvei mentén hozott az elmúlt években. Például azzal, hogy feleségül ment egy férfihoz, akit alig ismert. Ha mindez nem lenne elég, azzal is szembesül, hogy a tökéletesnek tűnő családja valójában nem is tökéletes, mindössze haldokló énje előtt titkolták az összes problémáikat.

Premier: 2018. év eleje

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek