Starity

Alysia profilja

Alysia yellow red white white yellow  
 • Csatlakozott
 • 2017. július 23.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 1995. augusztus 22.
 • Foglalkozás
 • tanulás mellett dolgozom
 • Kedvenc sztárjaim
 • Lucy Hale Alycia Debnam-Carey Troian Bellisario Gal Gadot Adelaide Kane Lili Reinhart Lauren Cohan Emilia Clarke

Sweet Little Hale ♡

Alysia
Utoljára aktív: Ma, 22:34Státusz módosítva: 2017.08.22. 01:01

Bemutatkozás

  

  "I have decided to stick with love. Hate is too great a burden to bear. "

Üdvözöllek a profilomon!

Egy huszonéves, egyetemista lány vagyok. Odavagyok a sorozatokért és filmekért. Nagyon sok sorozatot végignéztem már a legtöbbet megtalálod a profilom alján. Filmek közül leginkább a romatikusokat és a vígjátékokat kedvelem. Szabadidőmben szeretek még úszni, lovagolni és a barátaimmal lenni. Magamról annyit, hogy egy csendes, visszahúzódó típus vagyok, szeretek másokon segíteni illetve ha valakinek gondja/baja van, akkor szívesen meghallgatom, annak ellenére, hogy nem mindig tudok a helyzeten segíteni. Sokszor eljátszották már a bizalmamat, így kevés embert engedek közel magamhoz, az idegenekkel szemben pedig inkább távolságtartó vagyok, nehogy megégessem magam.

  

LUCY HALE

Mint ahogy gondolom azt már észrevetted, a legnagyobb kedvencem nem más, mint Lucy Hale. Néhány évvel ezelőtt a Pretty Little Liars által ismertem meg. Már az első párrészben szimpatizáltam Aria karakterével, és Lucy színészi alakításával. Szerintem tehetséges színésznő, szinte minden szerepben remekül alakít. Lehengerlő stílusa van, emellett nagyon intelligens és gyönyörű is. Imádom, hogy vállalja önmagát, és képes smink nélkül, melegítőben is bármikor megjelenni az utcán. Fiatalkora ellenére már sok mindent elért az életben, és nagy elismerést érdemel, hogy színészi karrierje mellett, énekesnőként is remekel. 

 ALYCIA DEBNAM-CAREY

A második legcsodálatosabb személy az életemben nem más, mint Alycia Debnam-Carey. Annak idején 2014 telén a The 100 sorozat alapján ismertem meg. Pár hónap alatt belopta magát a szívembe. Nagyon tehetséges színésznőnek tartom és egy igazi természetes szépség. A haja, a szemei, a mosolya, egyszerűen meseszép. 

  

  SOROZATOK

faking it × awkward × er × the 100 × grey's anatomy × pretty little liars × the carrie diaries × suburgatory × new girl × how i met your mother × game of thrones × teen wolf × friends × doktor house × doktor addison × ghost whisperer × once upon time × arrow × the tomorrow people × the originals × the walking dead × reign × gilmore girls × gossip girl × sex & the city × desperate housewives × two and half men × jane the virgin × riverdale × 13 reasons why × skam  ×  fear the walking dead

RULES

Így a végére pedig néhány alapvető szabály. Az adatlapjaimmal kapcsolatban privát üzenetben keress, illetve ha szeretnél valakit, inkább kérdezz, mielőtt valamelyik topikban megpróbálod a hátam mögött elkérni. A szavazatokat köszönöm, ha megírod, akkor természetesen én is szavazok. Barátnak lehet jelölni, viszont nagyon kevés emberét fogadom el, mivel nem vagyok barátgyűjtő. Csak olyan személyek vannak a barátaim között akikkel ténylegesen beszélgettem már vagy napi szinten beszélek velük.  

Advertisement