Starity

Áldott állapotban van az Éjjel-nappal Budapest sztárja

2017. november 02. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem véletlenül távozik az RTL Klub napi sorozatából a szőke szépség, ugyanis új fejezet kezdődik az életében, amibe nem fér bele a filmezés.

hirdetés

Az Éjjel-nappal Budapestben Maját alakító Cséffalvay Dorka az Instagramon tudatta rajongóival, hogy hamarosan anya lesz – első gyermekének érkezését 2018 februárjára várja, azt azonban egyelőre nem árulta el, milyen nemű a szíve alatt hordott magzat. A kommentelők egyébként azt feltételezik az ultrahangos képek láttán, hogy a szőke szépség ikreket vár, ő azonban egyelőre nem erősítette meg, hogy ez igaz-e.

Dorka egyébként négy éven át alakította Maját, mely idő alatt számtalan boldog és kevésbé boldog pillanatban volt része karakterének. Elmondása szerint érkezését annak idején nem mindenki fogadta jó szívvel, idővel aztán beilleszkedett, mi több, ő volt az egyetlen olyan szereplő a szériában, aki az összes albérletben lakott.

A második családomat jelentette a sorozat. Itt nőttem fel, a nézők is végigkövethették, ahogy felnőtt nő vált belőlem. Az elején volt egy kis gátlásom, hiszen egy már összeszokott csapatba érkeztem, amely egy éve képernyőn volt, szinte én voltam az első újonc. Eleinte nem fogadott mindenki jó szívvel, de aztán befogadtak. Később, mikor már én voltam rutinos főszereplő, igyekeztem az újaknak segíteni

– idézi az RTL a szőkeség szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek