Starity

Kelly Clarkson aszexuálisnak tartotta magát

2017. november 04. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő meglepő vallomással állt elő: elmondása szerint senkihez sem vonzódott szexuálisan azelőtt, hogy találkozott volna a férjével.

hirdetés

Nem akarok fájdalmat okozni senkinek, akivel korábban randiztam, de őszinte leszek: soha senkihez nem vonzódtam szexuálisan Brandon [Blackstock, az énekesnő férje – a szerk.] előtt. Ezzel nem akarom rossz fényben feltüntetni az exeimet, csak tudjátok, mindenki másmilyen, de benne volt valami, ami megfogott

– nyilatkozta Kelly Clarkson, majd így folytatta:

Őszintén azt hittem magamról, hogy aszexuális vagyok. Korábban soha senkinek sem sikerült ennyire beindítania engem. Amikor először éreztem, hogy vágyom rá, azt gondoltam, Ó, szóval ez az az érzés! Erről beszéltek Az igazira várva című filmben. Értem már!

Kelly egyébként 2006-ban, a Country Music Awards egyik próbáján találkozott először Brandonnal és bevallása szerint már akkor is vonzónak találta őt, noha a férfi akkor még nős volt, így szóba sem állt vele. Kapcsolatuk aztán 2012-ben vette kezdetét, majd egy évvel később, 2013 októberében, a Tennessee állambeli Wallandben házasságot kötöttek. Kapcsolatukból két gyermek született: River Rose júniusban múlt három, Remington Alexander pedig áprilisban lett egyéves.

Az énekesnő 2015-ben a CBS csatorna Sunday Morning című reggeli beszélgetős műsorában bevallotta, hogy Brandon volt az első férfi az életében, akinek kimondta a „Szeretlek” szót úgy, hogy azt komolyan is gondolta.

Sosem voltam magabiztosabb! Sosem éreztem ennyire energiával telinek magamat!

– lelkendezett párja kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek