Starity

Christina Aguilera beszél a válásáról

2010. október 28. 19:07   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon milyen időszakon lehet túl a gyönyörű díva az album és a házasság sikertelensége után?

hirdetés
Christina Aguilera beszél a válásáról

Christina Aguilera erősebb, mint valaha – csak hogy az énekesnő egyik gyönyörű balladájának címével éljünk. Azonban vannak napok, amikor még az ágyból kikelnie is nehéz.

Christina most elmondta a kíváncsiskodó világnak, hogy mit is érez: „Ez nem könnyű. Volt már sok könny és sok szomorúság. Lehetetlen újrafogalmazni magadat és az életedet. Hálás vagyok, hogy itt van nekem az én anyukám és az a kisebb baráti csoport, akikre mindig számíthatok.

Azokon a napokon, amikor lehetetlennek tűnik, hogy kikeljek az ágyból és anyaként visekedjek, ők bátorítanak. A férjem iránti tiszeteletből szeretném a részleteket a magánszférámban tartani.

Most arra koncentrálok, hogy hamar sikerüljön magam túltenni ezen. Hálás vagyok, hogy itt van nekem a kis Max, aki szintén tartja bennem a lelket. Az ő boldogsága a legfontosabb az életemben, és a legnagyobb feladatom biztosítani a körülményeket, hogy biztonságban érezze magát.”

Aguilera minden percét a kisfiával tölti, és a munkájára koncentrál. A hírek szerint David Guetta is szívesen dolgozna vele, és – még nem megerősített információk szerint – már a lemezkiadók azon vannak, hogy ez megvalósulhasson. S persze jön az új film, szóval Christina Aguilera a rajongóit sem hagyja cserben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek