Starity

Egy angyal! Taylor Swift házat vett hajléktalan rajongójának

2017. december 23. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az End Game énekesnőjének minden bizonnyal aranyból van a szíve – igazi karácsonyi csodát hajtott végre.

hirdetés

Stephanie minden bizonnyal élete végéig imáiba foglalja Taylor Swift nevét, hiszen az énekesnő nemrég házat vásárolt neki. Tudni kell, hogy a fiatal rajongó egy ideje otthontalanná vált, ráadásul várandós volt, így égető szüksége volt arra, hogy legyen egy hely, ahol álomra hajthassa a fejét és ahol felnevelhesse gyermekét, nem is beszélve arról, hogy kedvese, Matthew is elveszítette munkáját, így az énekesnő segítsége nélkül most igen nagy slamasztikában lennének.

Egy ideje már fontolóra vettem, hogy megosztom a történetemet, és végre úgy döntöttem, elmondom, mit tett értem Taylor. Talán sokan közületek nem tudják, hogy nyolc hónapos terhesen az utcára kerültem. Hosszú történet a miénk. Az első lakásunkat rombolásra ítélték, mivel nem volt alkalmas a lakhatásra egészségügyi és biztonsági szempontból. Mindenünk odalett, ráadásul Matthew is elveszítette a munkáját. Anyukám elmesélte Taylornak a velünk történteket, és arra kérte, tegye számomra emlékezetessé azt a manchesteri fellépést, melyen részt vettem. A show után Taylor az öltözőjébe invitált, és azt mondta, Stephanie, régóta része vagy az életemnek, mégsem kértél tőlem soha semmit. Elértél engem és tudtam volna segíteni, de te nem kértél meg. Anyukád megtette.. Azt is mondta, hogy szeretné visszatéríteni az aznap esti koncert jegyárát, valamint segített nekünk házat venni, amire nagy szükségem volt a baba miatt. Azt mondta, Szeretném, ha élveznéd a kislányoddal megadatott időt, és hogy ne kelljen aggódnod minden más miatt!. Aznap este segítő kezet ajánlott és kihúzott a gödörből, ugyanúgy, ahogy 12 évvel korábban tette. Mindörökké szeretni fogom őt!

– osztotta meg történetét Stephanie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek