Starity

Selena Gomez PUMA-kollekciója új darabbal bővült

2018. január 18. 20:08   |   Szerző: LGrétii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez még tavaly szeptemberben vált a Puma reklámarcává. Most új edzőcipőt dobtak közösen piacra.

hirdetés
Selena Gomez PUMA-kollekciója új darabbal bővült
Fotó: PUMA

Selena Gomez nemcsak híres énekes- és színésznő, hanem szépségének köszönhetően modellként is megállja a helyét. Ezt az is bizonyítja, hogy nem a Puma az első cég, aki felkérte őt termékeik reklámozására. Csak hogy a legismertebbeket említsük, Selena dolgozott már együtt az Adidas, Louis Vuitton, Coca-Cola és Pantene cégekkel is. Jelenlegi munkálatai pedig a világhírű sportmárkával folynak. 

Az újonnan megjelent darab a Phenom Satin EP nevet kapta. A tornacipőt strapabíróra tervezték és intenzív edzésekhez ajánlják, de mivel stílusos darab, ezért az egész nap folyamán megbízható viseletünk lehet. 

Selena Gomez a tökéletes megtestesítője ezeknek a dinamikus cipőknek. Olyan nőket képvisel, akiknek szükségük van az erőre edzéseik és napjaik folyamán

 – olvasható a Puma sajtóközleményében.

Az új edzőcipő fekete és púderrózsaszín színekben is elérhető, és 100 euróba, azaz átszámítva körülbelül 30 ezer forintba kerül.

Fotó: PUMA
Fotó: PUMA
Fotó: PUMA
Fotó: PUMA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek