Starity

Angelina Jolie a negyedik esküvőjére készül?

2018. március 16. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta a színésznő szakított Brad Pitt-tel és benyújtotta a válókeresetet, számtalan pletyka kelt szárnyra a szerelmi életét illetően. A Life & Style Magazine legújabb cikke szerint Jolie máris készen áll a következő házasságára.

hirdetés
Angelina Jolie a negyedik esküvőjére készül?
Fotó: GratisTodo

A magazin egy névtelen forrás beszámolójára alapozva azt állítja, hogy az amerikai színésznő több mint egy éve egy brit milliomossal ápol bizalmas kapcsolatot, és a pár már az esküvőt tervezgeti.

Angie olyan szerelmes, hogy ő volt az, aki megkérte a [férfi] kezét

– árulta el a nevét eltitkoló illető, aki közeli kapcsolatban áll Jolie-val. Azt is elmondta, hogy a színésznő még soha senkivel nem érezte magát ennyire egy hullámhosszon, és alig várja, hogy lezáruljon a Pitt-tel való válási procedúra, mivel minél hamarabb sort szeretne keríteni az esküvőre.

A jótékonykodásáról ismert férfit George Clooney felesége, Amal mutatta be a színésznőnek és azonnal megtalálták a közös hangot, mivel mindketten érdeklődnek a politika és a menekültek segítése iránt.

Ha igaz a pletyka, akkor ez lenne a júniusban 43. születésnapját ünneplő Jolie negyedik házassága – és az első, amelyben nem egy színésszel kötné össze az életét. 1996 és 1999 Jonny Lee Miller, 2000 és 2003 között Billy Bob Thornton, 2005-től pedig Brad Pitt felesége volt – igaz, az utóbbival a hivatalos ceremóniára csak 2014-ben került sor.

Maga Angelina Jolie néhány hónappal ezelőtt egy interjúban elmondta, hogy jelenleg egyedülálló. Talán ideje sem lenne randevúzni, hiszen hat gyermekének – Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10), és az ikrek, Vivienne és Knox (8) – nevelése mellett keményen dolgozik. Jövő hónapban Londonban kezdi forgatni következő filmjét, a Maleficent / Demóna második részét – abban a városban, ahol a forrás szerint a jövendőbelije él.

A színésznő nem reagált a Life & Style cikkére, azonban egy hozzá közel álló forrás kijelentette, hogy a hír „ostobaság”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek