Starity

Madelaine Petsch a Privè Revaux nagykövete lett

2018. március 30. 11:11   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Privè Revaux egy napszemüvegeket forgalmazó cég, amely előszeretettel toboroz sztárarcokat a márka népszerűsítéséhez.

hirdetés

A cég nagykövetei közé tartozik – többek között – Hailee Steinfeld és Ashley Benson is, a csapat pedig nemrég a Riverdale színésznőjével bővült.

Madelaine Petsch kollaborációja a márkával április 9-én debütál. Az együttműködés gyümölcsei a színésznő merész énjét fejezik majd ki öt különböző stílusban. A napszemüvegek között lesz városi, retro, színes, cicás és klasszikus fazonú darab is. Minden egyes darab 30 amerikai dollárba kerül majd annak, akinek tetszeni fog a Madelaine által tervezett szemüveg-kollekció.

Madelaine így nyilatkozott a kollekcióról.

Nagyon izgatott vagyok a kollekció bemutatója miatt!  Aprólékosan kidolgozott szemüvegekről van szó, személyesen én választottam ki őket. Nagyon régóta a napszemüvegek megszállottja vagyok, szóval természetes volt, hogy szeretnék együttműködni a Privè Revaux-val a saját kollekciómon. Rengeteg munkám van benne, éppen ezért nagyon büszke vagyok az eredményre.

Egy kis ízelítő az új kollekcióból.

 

A post shared by PRIVÉ REVAUX (@priverevaux) on

 

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame) on

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek