Starity

Milliárdosra cserélte producer pasiját Avril Lavigne

2018. május 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves énekesnő újra randizik, méghozzá nem is akárkivel! Új pasijával Los Angeles-i shoppingtúrájuk során kapták lencsevégre a lesifotósok.

hirdetés
Milliárdosra cserélte producer pasiját Avril Lavigne

Tavaly augusztusban számoltunk be arról, hogy hosszabb egyedüllét után ismét rátalált a boldogság Avril Lavigne-ra, ugyanis munkaidőn kívül is találkozgatni kezdett J.R. Rotemmel, aki a produceri munkákat végezte az énekesnő készülőben lévő hatodik stúdiólemezén. A nagy egymásra találás azonban nem tartott sokáig, hiszen a sztárpár útjai a közelmúltban különváltak, ám a szőke szépség ettől függetlenül sem magányos, hiszen új férfi van az életében Phillip Sarofim személyében, aki Fayez Sarofim milliárdos fia és vagyonának egyik örököse is egyben.

A szerelmeseket első ízben április végén, Los Angelesben csípték el a fotósok, azóta pedig több forrás is megerősítette az E! Online-nak, miszerint a két fiatal kapcsolata romantikus jellegű, de még újnak mondható – alig két-három hónapja randevúznak egymással. Avril és Phillip egyébként közös barátok útján ismerkedtek meg egymással, első találkozásukra pedig egy vacsorapartin került sor.

Fotó: Mega Agency

A kétszeresen elvált Lavigne egyébként most igen beleválasztott, hiszen kedvese is túl van már két félresikerült házasságon: Sarofim korábban Lori Krohn férje volt, válásuk után pedig exe édesanyját, vagyis saját volt anyósát, Susant vette el, ám az a kapcsolat sem állta ki az idők próbáját.

Ami Avrilt illeti, ő az elmúlt években igencsak visszavonult a nyilvánosságtól, ám köztudott, hogy 2006 és 2010 között a Sum 41 éléről ismert Deryck Whibley neje volt, 2013 és 2015 között pedig a Nickelback frontembere, Chad Kroeger mondhatta őt a feleségének. Az énekesnő mindkét férjétől barátságban vált el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek