Starity

Új férfi van Avril Lavigne életében

2017. augusztus 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai slágergyáros nem magányos többé! Egy zenei producer mellett talált rá a boldogság.

hirdetés

Avril Lavigne és Chad Kroeger 2015 szeptemberében jelentették be, hogy két év házasság után a válás mellett döntöttek. Azóta többször felmerült a pletyka, hogy kibékültek és Avrilt egy másik exével, Ryan Cabrerával is hírbe hozták, ám ezek a szóbeszédek mind-mind kacsának bizonyultak. Most azonban valóban van valaki Avril életében J.R. Rotem, izraeli-amerikai származású producer személyében, akivel az énekesnő közös munkájuk során ismerkedett meg.

J.R. egy producer, akivel Avril együtt dolgozott. Tiszteletnek örvend az iparban. A közös munka befejeztével elkezdtek együtt lógni, és határozottan megvan köztük a kémia. Mindketten szenvedélyes elkötelezettjei a zenének

– nyilatkozta az E! Online-nak egy barát, és hozzátette, hogy a két fiatal még csak néhány randin van túl, de már most tagadhatatlan, hogy egyre inkább romantikus irányt vesz kapcsolatuk.

A fent említett informátor azt is nyilvánosságra hozta, hogy Avril még idén új dallal jelentkezik, és jelenleg is hatodik korongján dolgozik.

Még év vége előtt kiad valamit. Ez egy lassú folyamat. Saját anyagokat ír. Sok mindenen ment keresztül [legutóbbi lemezének megjelenése óta], ide értve házasságát és betegségét [Lyme-kórral küzd – a szerk.] is. Bőven van miről írnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek