Starity

Összebútorozott exbarátjával Avril Lavigne

2015. november 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokáig lógatta az orrát férje után Avril Lavigne, ugyanis egyre több időt tölt exbarátjával, aki már át is cuccolt hozzá.

hirdetés
Összebútorozott exbarátjával Avril Lavigne
Fotó: 360 Magazine

Szeptember elején számoltunk be arról, hogy Avril Lavigne és Chad Kroeger alig kétévnyi házasság után úgy döntött, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, és beadták a válókeresetet. A sztárpár ezt követően is együtt dolgozik az énekesnő soron következő albumán, és míg rajongóik reménykedtek abban, hogy ismét egymásra találnak, szó sincs békülésről.

Chad már el is költözött Avriltől, helyét pedig Ryan Cabrera vette át, akivel a 31 éves szőkeség Brody Jennerrel való szakítása után találkozgatott egy rövid ideig. A párost Halloween előtt kapták először lencsevégre együtt tökvásárlás közben, az E! News azonban arról is tudomást szerzett, hogy azóta már össze is cuccoltak.

Állítólag csak barátság van a két fél között, ám mindennél beszédesebb az a tény, hogy rengeteg időt töltenek egymás társaságában, pláne most, hogy össze is költöztek. Az E! értesülései szerint Ryan a közelmúltban szakított barátnőjével, Katie Krause-szal, így ha kedvük támadna Avrillel összemelegedni, semmi sem állna az útjukba...

A kettejükről készült lesifotókat ide kattintva tekintheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek