Starity

Exférjével dolgozik Avril Lavigne

2015. október 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha a magánéletben nem is, a munkában jól megérti egymást Avril Lavigne és Chad Kroeger.

hirdetés

Rajongók millióinak törte össze a szívét Avril Lavigne szeptember elején tett bejelenésével, miszerint két év házasság után a válás mellett döntöttek férjével, Chad Kroegerrel. Ugyan az énekesnő bizonygatta, hogy továbbra is jóban vannak, és szeretik egymást, rengetegen kételkedtek ebben, ám Avril néhány órája bebizonyította: attól függetlenül, hogy a magánéletben nem jöttek ki jól egymással, a munkában maximálisan egy hullámhosszon mozognak.

Juhú! Chaddel dalt írunk ma – írta az Instagramon a 31 éves szőkeség, és előbb saját magáról, majd exférjéről osztott meg egy képet bizonyítva, hogy nem füllent. Ismét ott, ahol minden elkezdődött... – fűzte a második képhez Lavigne.

A páros egyébként éppen munka közben, Avril saját magáról elnevezett stúdióalbuma munkálatai során szeretett egymásba, és egyhónapnyi randizás után már a lánykérésre is sor került. Az esküvővel ugyan vártak egy évet, ám úgy tűnik, mégis elhamarkodottan ugrottak bele a házasságba, és amilyen hirtelen jött az egymás iránti fellángolás, olyan hirtelen el is múlt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek