Starity

Avril Lavigne és Chad Kroeger együtt?

2012. május 12. 07:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két kanadai énekes együtt nyaralt Párizsban, ahol nagyon élvezték egymás társaságát.

hirdetés
Avril Lavigne és Chad Kroeger együtt?

Nemrég lett hivatalos, hogy Avril szakított Brody Jennerrel, ráadásul a hírt pont Chad Kroeger erősítette meg, aki együtt munkálkodott az énekesnővel, annak új albumán. Az interjúban nagyon dicsérte Lavigne-t, sőt még egy pólót is elfogadott a kanadai popcsillag ruhakollekciójából.

A Wish You Were Here énekese nemrég adta hírül, hogy befejezte az új albumát, és elmegy kipihenni a munkafáradalmait, mielőtt belekezdene a vadiúj korongja népszerűsítésébe. Eddig semmi hír, sem kép nem volt róla, hogy hol lenne Avie. Most azonban egy képsorozat került nyilvánosság elé, amin Avril kedvenc városában, Párizsban tölti idejét, még hozzá Chad Kroegerrel!

A képeken látni, hogy nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. Italozgattak, vásárolgattak, nevetgéltek és együtt ebédeltek. Tény, hogy Chad az interjúiban nagyon dicséri munkatársát, és remekül érzik magukat, amikor együtt vannak, most pedig a szerelem városában is együtt nyaraltak, így hát felmerült, hogy talán Kroeger az énekesnő új pasija. Hogy ebből a híresztelésből mi igaz, egyelőre nem tudjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek