Starity

Avril Lavigne Chad Kroegerrel dolgozott együtt

2012. február 29. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanada két legendás sztárja együtt stúdiózott, amelyről az énekesnő nem volt rest megosztani egy fotót Twitter-fiókján keresztül.

hirdetés
Avril Lavigne Chad Kroegerrel dolgozott együtt

Avril Lavigne nemrég közölt egy közös képet Chad Kroegerrel Twitter-oldalán keresztül a következő szöveggel: „Haverkodás Chad Kroegerrel a stúdióban (fotó)Ezt megelőzően elárulta, hogy meglepetése van, és köze van egy másik kanadai énekeshez, akivel ezekben a pillanatokban együtt munkálkodott.

A hölgyemény bejegyzése természetesen megannyi kérdést hagyott maga mögött, amelyekre még nem válaszolt. Nyilvánvalóan a közös munka alatt egy duettet értett a Nickelback frontemberével.

Ezek szerint Avril búcsút intett a sikeres, visszatérő album-korszakának, a Goodbye Lullabynak, és máris egy új, rockosabb projekten dolgozik, amelyről az énekesnő ígérete szerint hamarosan hallhatjuk a készülő, leleplezett meglepetését, azaz a duetett Chad Kroegerrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek