Starity

Megérkezett a Powerwolf új kisfilmje

2018. május 28. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júliusban kerül majd a boltok polcaira a német metál zenekar új albuma, melynek beharangozója a napokban került bemutatásra.

hirdetés

Július 20-án kerül majd a lemezboltok polcaira a Powerwolf vadonatúj albuma, a The Sacrament Of Sin. A srácok elmondása szerint az újdonság az eddigi legjobb kiadványuknak bizonyul, amit minél előbb be szeretnének mutatni a nagyközönségnek.

A Dorn Attila vezette formáció a közelmúltban már teljes egészében bemutatta rajongóinak a korong borítóját, de mindezeken felül a dallistára is fényt derítettek, amin mindösszesen tizenkét dal került elhelyezésre. Mindezeken felül azt is elárulták, hogy nem csupán a már fent említett korong lesz az egyetlen, ami idén meghódítja a világot, ugyanis Communio Lupatum elnevezésen egy különleges kiadvány is napvilágot lát majd, amelyen a legnépszerűbb Powerwolf-slágerek csendülnek fel szintén népszerű kollégák előadásában.

Nemrégiben azonban nyilvánosságra hozták, hogy első kislemezes dalukhoz, a Demons Are A Girl's Best Friendhez egy kisfilmet is forgatnak, ami pénteken, azaz május 25-én került publikálásra a Napalm Records lemezkiadó jóvoltából. 

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek