Starity

Bemutatjuk a nyári szezon TOP ruháit!

2018. június 13. 16:04   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyrészes ruha minden nőies hölgy szekrényében megbújik, mégis van úgy, hogy inkább hanyagoljuk a viselését. Pedig melyik időszak lenne tökéletesebb az ilyen ruhadarabok viselésére, mint a forró nyár!

hirdetés
Bemutatjuk a nyári szezon TOP ruháit!

Rendkívül jól feldobhatod stílusodat velük, hiszen az elegánsabb daraboktól kezdve egészen a laza vagy sportos utcai viseletig széles a skála. Nem is beszélve arról, hogy kényelmesek, és bennük igazi dívaként vonulhatsz végig az utcán, magabiztosságot sugározva. Ha eddig nem győztünk meg arról, hogy merj ruhát hordani, akkor reméljük, hogy kínálatunk arra fog ösztönözni, hogy te is ilyen egyedi ruhákban tündökölj majd!

Nem mehetünk el a nyár különleges eseményei mellet, hiszen legtöbben ilyenkor hivatalosak vagyunk egy esküvőre, ballagásra, vagy valamilyen nívós partira. Szeretnénk felhívni a figyelmet alkalmiruha-ajánlatunkra, te is meglátod majd, hogy a következő fontos alkalomra az egyik Manzara-ruhát fogod választani. A fellelhető ruhák között számos tervezésű megtalálható, viszont szeretnénk kiemelni az idei trendet meghatározó darabokat, amelyek a nyitott vagy ejtett vállúak. Amellett, hogy gyönyörű dekoltázst biztosítanak, szuper trendik és csábítóak. Ha szeretnéd megmutatni csinos alakodat, akkor a testhezálló változatot javasoljuk, de ha inkább a lenge, laza ruhát kedveled, akkor válassz egy bővebb, hosszabb fazonút, amiben ha végigvonulsz, te leszel az éjszaka királynője.

Ha már itt a nyár, akkor beszélnünk kell a nyaralásról, hiszen ez az időszak, amikor kikapcsolódunk és feltöltődünk. A 2018-as nyár hódító darabjai a maxiruhák! Ezek nélkül nem mehetsz sehova, nagyon jól fogsz mutatni egy színes vagy virágmintás, földig érő ruhában a vízparton sétálva! A nyári ruha elengedhetetlen ismertetője a könnyedség és játékosság, ez a jelenlegi divatban is megjelenik. Ilyenkor felvehetünk hátul nyitott ruhákat, izgalmas keresztpántos, nyakbakötős megoldásokkal, spagettipántos felsőrésszel. Ha a miniruhák híve vagy, mindenképp látogass el oldalunkra, szebbnél szebb rövid ruhák várnak rád, figyelemfelkeltő részletekkel.

Természetesen a nyár nem csak a szórakozásról vagy nyaralásról szól, hiszen egyéb kötelezettségeinknek is eleget kell tenni, a munkahelyen vagy otthon. Viszont ilyenkor sem szabad elhanyagolnunk öltözködésünket, a stylistjaink az ilyen napokra is gondoltak, és őrült jó meglepetésekkel készültek erre a szezonra. A melegben előszeretettel hordjuk a pólóruhákat vagy tunikákat, ami kényelmes viselet lehet egy rövidnadrággal vagy leggingszel és egy cuki szandállal. Ezek között megtalálod a visszafogott, egyszínű darabokat vagy a mintásakat is. Munkahelyre is kiváló lehet egy ilyen ruhamegoldás, felvehetsz akár egy midihosszúságút is fodrokkal díszítve; te lehetsz az, aki diktálja a trendeket az irodában is.

Hagyd, hogy a nyár magával ragadjon, és éld át velünk a divatkalandot!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek