Starity

Shannen Doherty elárulta, mi a véleménye a Bűbájos boszkorkák rebootjáról

2018. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már biztos: októberben kerül először képernyőre a felújított Bűbájos boszorkák című sorozat első része.

hirdetés

Évekig pletykáltak Hollywoodban az 1998 és 2006 között igen nagy sikerrel futott Bűbájos boszorkák folytatásáról, ám amikor már mindenki feladta a reményt, hogy a projekt tető alá kerül, a The CW bejelentette, hogy mégis képernyőre viszi a történetet. Sajnos a rajongók örömébe üröm is vegyült, ugyanis kiderült, hogy a folytatás mégsem úgy valósul meg, ahogy azt remélték, a készítők ugyanis az eredeti stáb helyett teljesen új szereplőkkel dolgoznak.

A csatorna azóta bejelentette, hogy október 14-én tűzi műsorára a reboot első epizódját, melynek főszerepeiben Melonie Diaz, Sarah Jeffrey és Madeline Mantock bizonyítanak majd.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon az eredeti széria főszereplői mit gondolnak lecserélésükről, Shannen Doherty pedig nem is rejtette véka alá a véleményét, amikor az ET megkereste őt a téma kapcsán.

Jó dolognak tartom. Klassz lesz. Úgy vélem, csodálatosak a felújított történetek, szóval én odavagyok érte... Örömmel tölt el, hogy a műsor, ami annak idején egy csapat erős, egymást támogató és szerető nőről szólt visszatér és ugyanaz lesz az üzenete a nézők számára. Tudod, csodálatosnak tartom ezt, ráadásul egy csomó új munkalehetőséget is teremt a műsor, én pedig a legjobbakat kívánom azoknak, akik dolgoznak rajta, és bízom abban, hogy az emberek adnak egy esélyt a rebootnak

– nyilatkozta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek