Starity

Az elektromos cigaretta, és a leszokás kérdése

2018. szeptember 16. 17:05   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiatal korunkban hajlamosak vagyunk lázadás gyanánt nagyon sok őrültséget elkövetni. Elég lehet csak néhány szál cigi és máris egy életre meghatározza életünket az örökös harc a leszokással. Szerencsére a modern társadalomban már nem kérdés az, hogy egészségre gyakorolt káros hatást fejt-e ki a dohányzás.

hirdetés
Az elektromos cigaretta, és a leszokás kérdése


A nem is olyan túl régen forgalomba került e liquid és elektromos cigaretta egy új alternatívát jelenthet.

Természetesen a kérdések is meggyarapodtak vele szemben, hogy biztosan nem káros-e? A tanulmányok alátámasztják, hogy az e liquid által bevitt nikotin voltaképpen tisztább. Ez abból adódik, hogy a párologtatás során nem keletkezik füst, nincs égés, tehát a melléktermékek, amilyen a kátrány, korom, és amelyek a legnagyobb bajt okozzák, teljesen mellőzve vannak. Az e liquid alkalmazása, betöltése a szerkezetbe egyszerű és gyors. 

Ne essünk azonban tévedésbe! 

Maga a folyadék, nem csak kimondottan nikotint tartalmaz. Létezik több olyan e liquid is, amelyik teljesen mellőzi ezt az anyagot, tehát pipálás csakis berögzült szokások kielégítésére fókuszálhat ilyen módon. Arra is van lehetőség, hogy igényre szabjuk a mennyiséget. Ezzel a módszerrel a leszokás lassan, de biztosan megoldható. Ismerjük meg az e liquid nyújtotta lehetőségeket és alkalmazzuk azt belátásunk szerint. Tegyünk egy jelentős lépést afelé, hogy a lázadó korban elkövetett nagy baklövéseket helyrehozzuk, már felnőtt fejjel. Az e liquid megvásárolható online, tehát még csak fáradságba sem kerül a beszerzése. Többféle elegy keverésével, akár különleges ízeket is létrehozhatunk.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek