Starity

Kim Kardashianék örökbefogadáson gondolkoznak

2018. november 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rapper férje állítólag a közelmúltban szembesítette a valóságshow-sztárt a ténnyel, miszerint hét gyermeket szeretne.

hirdetés

Kim Kardashiannak és Kanye Westnek három gyermeke van – a legkisebbnek kilenc hónapja adott életet egy béranya –, ám úgy tűnik, ennyivel nem érik be, további csemetéket szeretnének. Állítólag a sztárpár ezúttal az örökbefogadáson gondolkozik: Örményországgal szimpatizálnak, ugyanis Kim néhai édesapjának, Robert Kardashian Sr.-nek örmény felmenői voltak.

Felvették a kapcsolatot egy örményországi árvaházzal, ahol három évvel ezelőtt jártak már, és az elkövetkező hetekben azt tervezik, visszatérnek oda. Kim apukája, Robert örmény volt, így teljesen természetes volt számukra, hogy Örményországból választanak gyermeket. Kim odavolt az édesapjért, így imádná, ha lenne egy fia, aki őrá emlékezteti

– nyilatkozta egy bennfentes a Mirrornak, és azt is hozzátette, hogy a szerelmesek már nevet is választottak a csemetének.

Samnek fogják hívni a fiút Kim ükapja, Saghatel Kardaschoff után, aki Sam Kardashianra változtatta a nevét, amikor az Egyesült Államokba telepedett.

Kim ha szeretne sem hozhatna világra babát természetes úton, ugyanis orvosai szerint egy újabb szülésbe belehalna. Első két gyermekének, Northnak és Saintnek maga adott életet, ám a kockázatok miatt döntött úgy, hogy Chicagót már egy béranyának kell világra hoznia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek