Starity

Eljegyezte barátnőjét Cristiano Ronaldo

2018. november 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lánykérésre egy évvel azután került sor, hogy világra jött a pár első közös gyermeke.

hirdetés

Fotó: Instagram

A legtöbb példányszámban eladott spanyol magazin, a Correio da Manha írta meg nemrég, hogy Cristiano Ronaldo megkérte barátnője, Georgina Rodriguez kezét, a barna hajú szépség pedig nemcsak igent mondott neki, de már el is kezdett menyasszonyi ruhák után nézni a közelgő nagy nap alkalmából. A szerelmesek már most is úgy élnek Olaszországban, mint férj és feleség – közös lányuk, Alana Martina mellett a sportoló három másik, béranya által világra hozott gyermekét, Cristiano Jr.-t, Evát és Matteót is közösen nevelik.

Cristianót és Georginát a közelmúltban Londonban csípték el a lesifotósok, akiknek figyelmét nem kerülte el, hogy a sztárpár mindkét tagja összeillő Cartier-gyűrűt visel, a fent említett lapnak pedig jól informált ismerősök megerősítették: a futballista megkérte a 23 éves szépség kezét, aki boldogan mondott igent neki.

A szerelmesek első találkozására egyébként 2016 nyarán került sor, amikor Cristiano betért a Madrid központjában található Gucci áruházba – itt dolgozott ugyanis Georgina. 2017 márciusában már arról számolhattunk be, hogy a sportoló ikrekkel bővíti a családját, három hónap múlva pedig arról cikkeztek a lapok, hogy kedvese is várandós közös gyermekükkel. Azóta a hatfősre bővült família szépen összekovácsolódott, nem is lehetnének boldogabbak, a rajongók pedig megőrülnek a cuki családi fotókért – általuk lett Cristiano a legtöbb követővel rendelkező felhasználó az Instagramon.

Fotó: Instagram

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek