Starity

Jessie J nem adja fel a reményt, hogy egy nap gyereke szülessen

2018. november 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Price Tag énekesnőjét 26 éves korában szembesítették azzal, hogy soha nem lehet gyermeke.

hirdetés

Jessie J kedd esti londoni fellépésén hozta nyilvánosságra, hogy orvosai arra a diagnózisra jutottak, hogy soha nem lehet gyermeke természetes úton. Ezúttal az Instagram Story részlegén osztotta meg az állapotával kapcsolatos részleteket és abbéli reményét, miszerint orvosai talán tévedtek és mégis teherbe eshet és kihordhat egy gyermeket.

Négy évvel ezelőtt azt mondták nekem, hogy nem lehet gyerekem és azt a tanácsot kaptam, hogy sürgősen vetessem ki a méhemet és vessem alá magam gyógyszeres kezelésnek. Elutasítottam a műtétet és nem állok gyógykezelés alatt. Csak természetes gyógykészítményeket alkalmazok és életmódot váltottam, ami a táplálkozásomat illeti. Nem adtam fel a reményt. Mindent megteszek annak érdekében, hogy gyerekem szülessen, amennyire a testem engedi

– írta Jessie, majd így folytatta:

Nők millió mennek keresztül kemény és érzelmes utazáson az anyaság felé. Ez egy olyan téma, amiről igenis nyíltan kell beszélni. Hosszú időbe telt, mire én magam is megnyíltam, de ez az igazság. (...) Az én történetem egy a millió közül. Veletek vagyok, csajok! Érzelmi kínunkban is erősek vagyunk, amiből majd öröm születik. Anya leszek. Ahogyan ti is. Hiszek a csodákban. Ha természetes módon nem történhet meg, azzal még nincs vége a történetnek. Mindannyiunkban ott van az anya. Erősek vagyunk. Idővel minden elválik.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek