Starity

Jessie J nyilvánosságra hozta fájdalmas titkát: nem lehet gyereke

2018. november 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves énekesnő saját bevallása szerint évekkel ezelőtt szembesült azzal, hogy soha nem szülhet.

hirdetés

Jessie J hétfő este a Royal Albert Hallban adott koncertjén tudatta a rajongókkal, miképp is született legutóbbi, R.O.S.E. címet viselő lemezének egyik dala, a Four Letter Word.

Négy évvel ezelőtt szembesítettek azzal, hogy soha nem lehet gyerekem. Nem azért osztom ezt meg veletek, mert szimpátiát szeretnék ébreszteni önmagam iránt. Egyike vagyok annak a millió nőnek és férfinak, aki ezen megy keresztül. A termékenységi probléma nem olyasmi, ami meghatároz minket, de ezt a dalt önnön fájdalmbamban és szomorúságomban azért akartam megírni, hogy örömet csempésszek a napomba és azokéba, akik épp mélyponton vannak. Szóval, ha valaha ilyesmi tapasztalaton mentél át vagy ismersz olyat, aki ezen megy át, ne adj' Isten, épp elveszíti valaki a gyermekét, kérlek, tartsd szem előtt, hogy nem vagy egyedül a fájdalmaddal és rád is gondolok, amikor ezt a dalt éneklem

– magyarázta Jessie, aki 2013-ban még úgy nyilatkozott, rövidesen családot szeretne alapítani. Ha ez nem is jöhet létre, most kipróbálhatja magát az anyaszerepben, ugyanis párja, Channing Tatum ötéves kislánya, Everly sok időt tölt vele.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek