Starity

A boncolás sem tudja kimutatni, mi okozta P. Diddy exének halálát

2018. november 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyelőre rejtély lengi körül a hatgyermekes édesanya váratlanul bekövetkezett halálát.

hirdetés
A boncolás sem tudja kimutatni, mi okozta P. Diddy exének halálát
Fotó: Getty Images

P. Diddy exe és gyermekei édesanyja, Kim Porter november 15-én hunyt el váratlanul Los Angeles-i otthonában. A The Blast úgy tudja, mostanra végeztek a boncolással, ám még azáltal sem tudják megállapítani, mi vezetett a modell/színésznő halálához – halotti bizonyítványába is beleírták, hogy a tragédia okát egyelőre vizsgálják, további tesztek elvégzése szükséges annak megállapításához, ami még hetekig is eltarthat.

Az elmúlt három napban azon voltam, hogy felébredjek ebből a rémálomból. De nem sikerült. Nem tudom, mit fogok csinálni nélküled, kicsim. Nagyon hiányzol. Ma le fogom róni előtted tiszteletemet és megpróbálom szavakba önteni a mi megmagyarázhatatlan kapcsolatunkat. Többek voltunk, mint legjobb barátok és lelki társak. Valami mások voltunk mi egymásnak és nagyon hiányzol!

– törte meg a csendet Diddy, akinek öt gyermeke született Kimtől (Justin 24, Christian 20, Chance 12, ikreik, D'Lila és Jessie pedig 11 évesek), emellett együtt nevelték a nő előző házasságából született fiát, a 27 éves Quincyt is.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek