Starity

Holtan találták P. Diddy volt barátnőjét

2018. november 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtök reggel, Los Angeles-i otthonában találtak rá a 47 éves modell/színésznőre.

hirdetés

Sajnálatos módon megerősíthetem Kim Porter halálának hírét. Arra kérek mindenkit, tartsa tiszteletben a család privátszféráját ebben az időszakban

– nyilatkozta P. Diddy sajtóképviselője.

A TMZ úgy tudja, szívroham gyanújával érkezett egy hívás a rendőrségre azon az éjjelen, amikor Kim elhunyt – a Wicked Wicked Games sztárja ráadásul tüdőgyulladás miatt nem sokkal ezelőtt felkereste orvosát, de a szakértők szerint még korai lenne találgatásokba bonyolódni azt illetően, mi történhetett vele.

Csütörtök délutánra egyébként a hatóság emberei mellett a rokonok is megjelentek a Los Angeles-i házban – köztük Diddy is, aki a szemtanúk elmondása szerint hajlandó volt együttműködni a nyomozókkal és érthető módon nagyon szomorúnak látszott. Az E! Online úgy tudja, a rendőrség nem gyanít idegenkezűséget, de jelenleg is folyik a nyomozás.

Kim és Diddy egyébként tizenhárom évig alkottak egy párt és öt közös gyermekük mellett együtt nevelték Kim korábbi kapcsolatából született fiát is. Szakításukra 2007-ben került sor, de továbbra is barátok maradtak. Kapcsolatukról így nyilatkozott a színésznő az OK! magazinnak adott korábbi interjújában:

Talán külön utakon járunk, de mindig egy család maradunk. Ez nem az a szituáció, amikor két ember szakít egymással és azt követően ki nem állhatják egymást. Barátok maradtunk, ami könnyebbé tette számunkra a különválást.

Diddy is hasonlóan fogalmazott Kimről, amikor őt faggatta a JET magazin:

Kim csodálatos édesanyja a gyermekeinknek. Hosszú éveken keresztül részesei voltunk egymás életének, én pedig mindig csodálni fogom őt a bátorságáért és erejéért. A legjobb barátok vagyunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek