Starity

#KPOP: Ezek voltak a legtöbb megtekintéssel rendelkező videoklipek 2018-ban

2019. január 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány éve nagy népszerűségnek örvend ez a műfaj, ezért most bemutatjuk nektek a 14 legtöbb megtekintéssel rendelkező k-pop videoklipet, melyek 2018-ban jelentek meg.

hirdetés

A koreai pop egyre nagyobb és nagyobb népszerűségre tesz szert a világ minden táján, ahogyan hazánkban is, ezért elhoztuk nektek a top 14 legnézettebb k-pop videoklipet. Ez a cikk neked készült, ha te is rajongója vagy ennek a műfajnak, vagy csak pusztán kíváncsi vagy. 

14. Girls' Generation - Oh!GG - Lil' Touch (75 millió megtekintés)

2017 őszén szörnyű hírrel szolgált a Girl's Generation, mégpedig azzal, hogy hárman nem újították meg szerződésüket, tehát a lánycsapat öt tagúként folytatja tovább. De nem kell elkeseredni, hiszen idén szeptemberben egy alegység formájában a lányok visszatértek a Lil' Touch címre keresztelt kislemezükkel. 

13. iKON - Killing Me (75 millió)

Az iKON a Love Scneraio sikere után augusztus 2-án tért vissza a New Kids: Continue középlemezével, melyről a vezető dal, vagyis a Killing Me megint csak közkedvelt lett. 

12. Twice - Yes Or Yes (80 millió megtekintés)

A Twice Dél-Korea egyik leghíresebb lánycsapatai közé tartozik, így nem meglepő, hogy többször is láthatjuk nevüket a listán. A novemberben megjelent Yes Or Yes már az első 24 órában elérte a 31 millió kattintást, mára pedig már 80 milliónál jár. Kíváncsian várjuk melyik szerzeményük fogja túlszárnyalni a 2016-ban megjelent TT daluk 420 milliós megtekintését. 

11. (G)I-DLE - Latata (80 millió megtekintés)

A (G)I-DLE idén május 2-án debütált az I Am címre keresztelt középlemezével, mely az év legsikeresebb lánycsapat debütálásának számít. A vezető dal, azaz a Latata mára már 80 millió feletti megtekintéssel büszkélkedhet, amely szép teljesítmény egy nemrég debütált csapattól. 

10. Pentagon - Shine (100 milló megtekintés)

A Pentagon 2016-ban debütált a Gorilla című dallal, amely egy teljesen más hangzásvilágú mű, mint a Shine. Valószínűleg ez is lehet az oka, hogy a fiúk jelenleg ezen a listán szerepelnek, valamint, hogy a feltörekvő csapatok között szerepel a nevük. 

9. Momoland - Baam (124 millió megtekintés)

A Momoland számára a BBoom BBoom elhozta az ismertséget, így nem meglepő, hogy ez a dal is ilyen nagy nézettséggel rendelkezik. A Baam egy hasonló hangzású és stílusú, mint a BBom BBoom, azonban mégis újat mutattak a lányok, és újra levették a rajongóikat a lábukról. 

8. Twice - Dance The Night Away (135 millió megtekintés)

7. Red Velvet - Bad Boy (166 millió megtekintés)

A Red Velvet először 2017 októberében mutatta meg a "girl cursh" oldalát a Peek A Booval, mely sokak által kedveltté vált, így januárban újra egy hasonló dallal tértek vissza. Ha tetszett a Bad Boy ne felejtsd el majd meghallgatni a hamarosan érkező Really Bad Boy című számukat, amely sejtésünk szerint hasonló stílusú lesz

6. iKON - Love Scenario (215 millió megtekintés)

Az iKON eddig sem panaszkodhatott hírneve miatt, azonban a januárban közzétett Love Scenario számukkal egy új szintre léptek, a szerzeményt sokan az év dalának tartják, amihez semmi kétség nem fér. 

5. Twice - What Is Love? (220 millió megtekintés)

4. BTS - Idol (275 millió megtekintés)

3. Momoland - BBoom BBoom (285 millió megtekintés)

A Momoland hivatalosan 2016-ban debütált, ám az igazi siker 2018-ban érte el őket, amikor is megjelentették a BBoom BBoom című dalukat. 

2. BTS - Fake Love (385 millió megtekintés)

Dél-Korea mondhatni legnépszerűbb fiú csapata májusban egy érzelmesebb oldalát mutatta meg nekünk, mely nem volt egy rossz ötlet, hiszen még több embert toboroztak stabil rajongótáborukba. 

1. BlackPink - DDU-DU-DDU-DU (500 millió megtekintés)

A BlackPink majdnem egy év inaktivitás után visszatért júniusban, immáron egy középlemezzel, amellyel hatalmas sikereket értek el. 500 millió megtekintés egy koreai csapattól igen nagy szónak számít, mindezek mellett az eladási darabszámok is elég magasak.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek