Starity

Végre megállapodott egymással a gyermekelhelyezési ügyben Brad Pitt és Angelina Jolie

2018. december 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, lassan ugyan, de biztosan a válóper lezárásához közeledik az egykori álompár.

hirdetés

November elején számoltunk be róla, hogy továbbra sem született megegyezés Brad Pitt és Angelina Jolie között hat közös gyermekük felügyeleti jogával kapcsolatban. Előbbi kizárólagos, utóbbi megosztott felügyeleti jogot szeretett volna, ám úgy tűnik, mégis sikerült közös nevezőre jutniuk a témában, ugyanis az E! Online arról írt nemrégiben, hogy a felek megállapodást kötöttek, bár azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, miben is maradtak.

Jolie ügyvédje, Samantha Bley DeJean egy sajtóközlemény keretein belül tudatta a nyilvánossággal, hogy a színésznő és volt férje két héttel ezelőtt állapodtak meg a gyerekek dolgában, a papírokat pedig mindketten aláírták az abban foglaltakkal kapcsolatos beleegyezésük és jóváhagyásuk jeleként és már a bíró is hitelesítette az okmányokat.

A fentiek fényében úgy fest, lassan lezáródik az immár több, mint két éve húzódó válási procedúra, melyet 2016 szeptemberében Angelina indított el kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek