Starity

Nincs egyezség: Brad Pitt és Angelina Jolie a gyerekeken marakodnak

2018. november 06. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Továbbra is dúl a hidegháború az egykori álompár között – gyermekelhelyezési ügyben továbbra sem született megegyezés.

hirdetés

Szeptemberben volt két éve annak, hogy Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókerestet Brad Pitt ellen. A sztárpár ezt követően sokat veszekedett, de főképp a gyerekek ügyében nem jutottak dűlőre – legfeljebb ideiglenesen. A színésznő köti az ebet a karóhoz: kizárólagos felügyeleti jogot szeretne kapni a hat gyerek fölött, exférjének azonban esze ágában sincs ebbe belemenni, ahogy abba sem, hogy még több gyermektartási díjat fizessen, amire volt felesége kötelezni kívánja.

Az E! Online úgy tudja, december 4-ére lett kitűzve válóperük következő tárgyalása, melyet egy, már nyugállományba vonult bíró, John W. Odenkirk vezényel le. A bíróság egyébként azt szeretné, ha a felek egyezségre jutnának, hiszen a gyerekek érdekeit tekintetbe véve az a legfontosabb, hogy mind az anyával, mind az apával tarthassák a kapcsolatot és a szülők se cirkuszoljanak egymással találkozásaik alkalmával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek