Starity

Megindító beszédet mondott Ariana Grande a Billboard rendezvényén

2018. december 08. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Women in Music elnevezésű rendezvényen végre átvehette Az év nője címet.

hirdetés
Megindító beszédet mondott Ariana Grande a Billboard rendezvényén

Noevember elején számoltunk be róla, hogy a Billboard magazin Ariana Grandét választotta az év nőjének, mely címet egy díjátadó rendezvénnyel egybekötött vacsora keretein belül, New Yorkban vehette át az énekesnő. Arit Patti LaBelle szólította a színpadra, aki könnyeivel küzdve mondott köszönetet mindazoknak, akiknek támogatásával most ott lehet, ahol.

Ez nagyon különleges számomra. Azt szeretném mondani, hogy érdekesnek találom a tényt, hogy míg az idei év az egyik legjobb a karrierem szempontjából, addig a legrosszabb a magánéletemet tekintve. (...) Azért mondom ezt, mert úgy érzem, sokan néznek fel olyanokra, akik olyan pozícióban vannak, mint most én. Az év nője; egy előadóművész, aki a csúcsra ért; elért valamit és azt gondolják, Összeszedett, jó úton jár, mindene megvan.. Ez igaz is, de ha a magánéletem alakulását nézzük, valójában fogalmam sincs, mi a fenét csinálok. Szóval igen, ez nagyon ellentmondásos. Csak azt szeretném mondani, hogy ha te is olyasvalaki vagy, akinek fogalma sincs arról, élete következő fejezete mit tartogat számára, akkor nem vagy egyedül

– magyarázta Grande, aki saját bevallása szerint nem azért szónokolt, hogy szimpátiát ébresszen az emberekben önmaga iránt, csupán szerette volna, ha a hozzá hasonlóak tudják, ő megérti őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek