Starity

A Billboard Ariana Grandét választotta az év nőjének

2018. november 06. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Billboard magazin szerint a 25 éves előadó megérdemelten birtokolhatja a címet a következő egy éven keresztül.

hirdetés

Az E! Online értesülései szerint Ariana Grandét december 6-án, a Women in Music névre keresztelt vacsora és díjátadó keretein belül tüntetik ki Az év nője címmel New Yorkban.

Ariana Grande a maga szabta határok sztárja, nem hódol be a trendeknek és nem követi az ipar által kirendelt ösvényt. Meggyőződéseiért, önmagáért és döntéseiért következetesen kiáll, mindezt ráadásul egy olyan világban teszi, ahol nem túl elfogadott ez a fajta erőfitogtatás a nők részéről. Igenis van vér a pucájában, karrierje legjobb szerzeményeit produkálja és abszolút megérdemli az év nőjének járó címet

– nyilatkozta Ross Scarano, a Billboard magazin tartalmakért felelős alelnöke.

A bejelentés egyébként nem sokkal azután érkezett, hogy az Apple Music nyilvánosságra hozta: Grande legutóbbi Thank U, Next című dalát több, mint kilencmillióan streamelték 24 óra alatt, emellett Spotify-rekordot is döntött. Azok kedvéért, akik esetleg nem tudnák, Ariana 2014-ben már kapott egy díjat a Billboardtól, amikor a lap az év feltörekvő sztárjának választotta őt nem sokkal azután, hogy piacra dobta második stúdióalbumát My Everything címmel. Az év nője kinevezést előtte olyan kolléganői tudhatták magukénak, mint Selena Gomez (2017), Madonna (2016), Lady Gaga (2015), Taylor Swift (2014 és 2011), Pink (2013), Katy Perry (2012), Fergie (2010), Beyoncé (2009), Ciara (2008) és Reba McEntire (2007).

Ariana legutóbbi lemeze augusztusban, Sweetener címmel került a boltok polcaira, mely korong olyan slágereket tartalmaz, mint a Breathin, a God Is a Woman és a No Tears Left to Cry. Ötödik albuma várhatóan még idén év vége előtt megjelenik, 2019-ben pedig világturnéra tervez indulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek