Starity

Szupergyors szépségtippek fillérekből – így lesz mindig üde az arcbőröd

2018. december 19. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindig rohanunk, de mégis szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Összeszedtünk nektek néhány szépségtrükköt, amivel pillanatok alatt üdévé varázsolhatjátok az arcbőrötöket.

hirdetés
Szupergyors szépségtippek fillérekből – így lesz mindig üde az arcbőröd
Fotó: Glamsterpack/Instagram

Cikkünkben olyan szépségápolási trükköket gyűjtöttünk össze számotokra, amit otthon egyszerűen, fillérekből meg tudtok valósítani és gyors segítséget nyújtanak egy átbulizott éjszaka után.

Hazaérsz a buliból, és tudod, hogy másnap bizony nem a legjobb formában leszel. Tegyél egymásra 2 párnát, hogy a fejed magasabbra kerüljön, így elkerülheted a sötét karikákat, mert a fej megemelésével jobban elterül a nyirokfolyadék. Pár másodpercedbe kerül a folyamat, de reggel megnyugtató eredménnyel ébredhetsz.

Elalvás előtt vagy reggel használj golyós szemkörnyékápolót. A hűsítő golyó és a hidratáló szérumnak köszönhetően búcsút inthetsz a szem alatti sötét karikáknak.

Érdemes otthonra beszerezni egy cserép aleo vera növényt, ugyanis rendkívül jótékony hatással rendelkezik. A leveleit felszeletelve olyan csodanedvhez juthatsz, ami gyógyítja a hámsérüléseket, de az arcbőrödnek is nagyon jót tesz. Vágd fel a növény egyik levelét, majd a nedvét kend a szemed alá (ügyelj arra, hogy ne kerüljön a szemedbe). A gél összehúzza a szöveteket és hidratálja a bőrt. Pattanásokra is kiváló, ugyanis gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Uborkát mindig tartunk a hűtőben, ha más nem a napi saláta adagunkhoz, de ne feledkezzünk meg arról, hogy az ubi szuperül eltünteti a szem körüli karikákat, ugyanis a hideg uborka érösszehúzó hatással rendelkezik, így egy-egy szelettől pillanatok alatt lelohad a duzzanat.

Ha az uborkánál profibb segítségre vágyunk, vásároljunk hidratáló maszkot, amit kifejezetten a szemkörnyék ápolására fejlesztettek ki. Helyezd a maszkod a szemed alá, várj 1-2 percet és máris látható a hatás.

Fotó:James_cosmetics/Instagram

Amennyiben minden trükköt bevetettünk, de mégis ott az a fránya karika, tegyünk a bőrszínűnkkel megegyező korrektort a szemünk alá. Majd csalhatunk még egy picit az arccsontunkra felvitt highligther segítségével: ragyogást biztosítasz az arcbőrödnek és így a tekinted, tündöklővé válik.

És nem utolsó sorban, sosem feledkezz meg a bőrtípusodnak megfelelő UV-szűrős nappali krém használatáról, ugyanis az UV-sugarak kiszárítják, öregítik a bőrt és sötét karikákhoz vezetnek. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek