Starity

Hivatalos közleményt adott ki Michael Schumacher családja

2019. január 02. 13:01   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A volt Forma-1-es pilóta családja sokáig hallgatott, most azonban megtörték a csendet és közleményt adtak ki.

hirdetés

Michael Schumacher 50. születésnapja alkalmából végre megszólalt a család. A volt versenyző holnap ünnepli a kerek évfordulót, ezért úgy döntött a család, hírekkel szolgál a rajongóknak kedvencük hogyléte felől.

Biztosíthatunk mindenkit, hogy Michael a legjobb kezekben van, mindent megteszünk érte, ami csak lehetséges.

 – tették közzé Schumacher hivatalos Facebook-oldalán.

A Keep Fighting Foundation Alapítvánnyal közösen létrehoztak egy virtuális múzemot Michael számára. A múzeum mind webes, mint mobil applikáció formájában elérhető lesz.

Michael borzasztóan büszke volt az elért eredményeire, mint ahogyan mindannyian, ezért is szeretnénk ezt az ajándékot adni neki az ötvenedik születésnapjára.

– nyilatkozta a felesége.

Egy aprócska betekintés az applikációba

Ezzel a kiállítással biztosítunk mindenkit, hogy Michael folytatja a harcot, mi pedig tisztelgünk az elért eredményei előtt és így egy aprócska ajándékot adhatunk a rajongók részére is, akik folyamatosan várják a híreket és drukkolnak nekünk.

 A virtuális múzeum a pilóta születésnapjától, azaz holnaptól lesz elérhető.

Kérjük, értsék meg, tiszteletben tartjuk Michael kívánságát, aki mindig szerette óvni a magánéletét, ezért mi is ezt tesszük. Ugyanakkor nagyon szépen köszönjük a barátságát, és egészségben gazdag boldog évet kívánunk 2019-re. 

– tette közzé a család.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek