Starity

Fájdalmas vallomás: Többször is elvetélt a Pretty Little Liars sztárja

2019. január 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves színésznő jelenleg második gyermeke érkezésére készül, de saját bevallása szerint sokáig el se merte hinni, hogy a baba valóban megmarad.

hirdetés

A Pretty Little Liars Jennéja, Tammin Sursok és férje, Sean McEwen jelenleg második gyermeküket várják, ám a terhességet sokáig titkolták, amíg meg nem bizonyosodtak, hogy a magzat jól van és meg is fog maradni. A szerelmeseknek ugyanis negatív tapasztalataik vannak, így hónapokba került az is, mire maguk is elhitték: valóra válik az álmuk, valóban bővülni fog a családjuk.

Lányuk, az ötéves Phoenix születése után Tammin két ízben is teherbe esett, ám sajnálatos módon mindkét magzatot elveszítette. Az első babának egyszer csak megszűnt a szíve dobogni, a második pedig a terhesség elejétől fogva problémás volt: hol jó, hol rossz hírekkel szolgáltak az orvosok a fejlődését illetően, míg egy költözési procedúra után Tammin elveszítette őt is.

Azt hiszem, úgy két héttel ezelőtt jött el az a pillanat, amikor tudatosult bennem, hogy Szent szar, gyerekem lesz!. Sokáig egyáltalán nem kötődtem a babához, és szerintem a férjem sem. Amikor ezt megkérdeztem tőle, azt válaszolta, próbál közel kerülni hozzá. Amikor azonban a baba megfordult, úgy éreztem, kommunikálunk egymással. Amíg meg nem nőtt annyira, hogy túlélje, bármi is történjen, el sem mertem hinni, hogy valóságos

– magyarázta a terhességben már jócskán benne járó színésznő.

Mindazonáltal nem Tammin az egyetlen, akinek meg kellett tapasztalnia egy magzat elvesztésének fájdalmát – a közelmúltban Pretty Little Liars-beli kolléganője, Shay Mitchell is nyilvánosságra hozta, hogy terhes volt, de elvetélt.

Mindannyiunknak szembe kell néznünk különböző küzdelmekkel és kihívásokkal életünk során, és néha egyszerűbb a jó dolgokat a kirakatba tenni a közösségi média felületein, amit egyébként sokan kritizálnak a hitelesség hiánya miatt. Rengetegen követnek az Instagramon és olvassák a bejegyzéseimet, ami egyszerre hihetetlenül megalázó és pazarul felemelő. A támogatás és figyelem, amit sokatok tanúsít felém, felemel engem még a legsötétebb napokon is, melyek egyikére tavaly került sor, amikor elvetéltem és ezáltal elveszítettem reményeim és álmaim gyermekét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek